Minihøstferien er historie

I morgen er det tilbake til jobb, men for en miniferie jeg har hatt! Jeg jobbet mandag og tirsdag, og mandagen kunne ikke ha startet bedre, for da fikk jeg hjelp til å ordne opp i en feil, og den hjelpen betydde at rettingen bare tok et par timer, mens den hadde kunnet tatt et par dager hvis den hadde måtte vært ordnet på den tungvinte måten. Hurra!

Onsdagen var det langtur med Lisa og Nairo, helt uten cachefunn. Vel, jeg fant jo en cache på vei til Lisa, men selve turen vi gikk var uten cacher. Nydelig høstvær, nydelig natur og nydelig selskap!

Noen severdigheter her og der:

Og en Nairo som koste seg fra ende til annen:

Bursdagen min var en helt perfekt dag! Først skjønne gaver fra mannen min. Så en herlig tur i Sarpsborg med vakre høstfarger:

Fine cacher, og fint terreng med bittelitt utsikt nå og da:

Dagen fortsatte med litt shopping, og en av mine favorittretter til middag. Helt strålende!

I går hadde jeg jo “bursdags”-event på Elgåfossen, og ble overveldet over hvor mange som kom, og også over gavene jeg fikk. I tillegg var vi heldige med været, opphold hele tiden og så å si vindstille. Og vann i fossen 🙂

Og så koste jeg meg med Stjernekamp på kvelden.

I dag har jeg gjort ytterst lite fornuftig. En liten tur med Nairo, reprise av gårsdagens Skal vi danse, vasket litt klær, og ellers bare tatt livet helt med ro. Værmessig burde jeg vært ute hele dagen, det har vært fantastisk vakkert i dag igjen, men jeg er litt dårlig på turer på søndager.

Og i morgen er det altså jobb igjen. På den ene siden vil jeg si at jeg så absolutt har fått ladet batteriene, på den andre siden vil jeg si at jeg vil ha mer ferie. Vil man ikke alltid det da? Det har jo ikke noe med at man ikke liker seg på jobb å gjøre, det er bare det at det alltid er mer moro å gjøre VIL-ting enn MÅ-ting. Men det tar et par dager, så er man inne i den hverdagslige rutinen igjen, og rutiner er jeg glad i 🙂

4 Comments

  • Kjersti

   Tove: Helt klart! Å gå og smile flere dager på rad gjør noe med en 🙂

 • boerboelheidi

  Nå kunne jeg nevnt noe om at det ikke er lengden på ferien som er viktig, men har jo akkurat skrevet noe annet. Men uansett, tre dager høstferie, er tre dager mer enn ingen høstferie 😀

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Klart jeg også gjerne skulle hatt 2 uker høstferie, men jeg er strålende fornøyd med de 3 dagene 🙂