Nå var det jaggu på tide!

I dag er det nøyaktig 10 uker (2 1/2 måned!) siden sist jeg fikk ordnet neglene, og hvis du ser bort ifra gulnet acryl og “ettervekst”, har de holdt seg overraskende bra:

Vel, overraskende bra kan vel bare sies om venstre hånd. Høyre hånd var et helt annet kapittel…

Pekefingerneglen knakk da jeg mistet en vedkubbe på den. Langfingerneglen knakk av årsak jeg ikke lenger husker. Og acrylen på ringfingeren løsnet, så der kunne jeg bare dra av hele greia. Så selv om det har holdt seg rimelig bra, var det en gledens dag i dag da det endelig var tid for nye negler!

Det babyrosa jeg hadde i disse 10 ukene var jo til ære for lillemor, hun skulle jo vært døpt imens jeg hadde de, og så skulle jeg hatt ny time uka etter, hvor neglene skulle bli til ære for mamma og hennes 80årsdag. Sånn ble det jo ikke, og jeg må si jeg nå var dritt lei sukkersøt lysrosa, og jeg ville ha noe totalt annet. Noe med lilla, sort og glitter, sa jeg til Maria, og det fikk jeg:

Lilla cateye på tre negler, sort med lilla glitter på to negler. Moro!
Husk å legge turen til Maria på Neglrommet/Slow Down når du har lyst på noe nytt!

Og la meg bare si det, sånn for ordens skyld: Jeg har ikke hatt noen problemer med å ikke gå og få ordnet neglene i den perioden det har vært stengt. Jeg kunne fint gått lengre også, om det hadde vært påkrevd fra myndighetene. Å betale for å få stelt neglene er ren og skjær luksus som jeg unner meg å gjøre, og med tanke på smittevernet så er jeg mindre redd for å gå dit enn å gå i butikken. Det er helt greit om noen synes at det er uansvarlig å gå til velværesalonger i disse dager, det respekterer jeg fullt ut. Men dette er ikke stedet for den diskusjonen.

2 Comments

 • boerboelheidi

  Forstår ikke at det skal være uansvarlig å få ordnet negler og annet, slik det er nå. Hadde det ikke vært innafor å gjort det så hadde de ikke fått lov å åpne enda.
  Jeg skal klippe meg snart, i juni.. Kunne fått time litt før, men var treg til å ringe, og så vil jeg ha “min” frisør, og så er det dager eller tider jeg ikke kan, og så har jeg et hår det ikke er krise å vente med ?
  Neglene var forresten fine ? ?

  • Kjersti

   Heidi: Jeg tenker som deg, men det er nok mange som tenker motsatt. Og det skal de få lov til 🙂
   *ler* Der tenker vi også likt 😉 Nå gror jeg ut håret igjen og har ingen hast med å klippe meg bortsett fra å få tatt tuppene, og da tenker jeg at de som har det mer travelt skal få komme seg til frisøren nå, jeg skal ikke “stjele” noen time fra de.
   Takk!