Når man rydder, finner man

Vi har en bod vi kaller Harley-rommet. Ikke fordi vi har noen Harley der, men fordi de som eide huset før lagret Harleyen sin der, og dermed har det bare blitt hetende det. Vi bruker det som lagring for utemøbler og litt annet smått og godt, og jeg har et lite hjemmesnekret bord der som jeg skulle bruke til å potte om planter og sånt. Derfor har jeg også alt av blomsterpotter der. Nå har min interesse for å stelle planter forsvunnet med årene, men jeg har jo noen få her hjemme, og de trenger sårt litt kjærlighet. Og jeg har en snill kollega som elsker planter som har sagt ja til å hjelpe meg med dette i år, derfor tenkte jeg å rydde litt der så det faktisk kan fungere som arbeidsbord igjen. Som tenkt så gjort, og slik så det ut før vi satt igang:

En salig blanding av tomme poser, åpnede poser med jord, redskaper, fuglemat og jeg vet ikke helt hva. Etter 5 minutter så det slik ut:

Veldig mye bedre! Innerpotter og ytterpotter tilgjengelig under bordet, og lett å jobbe.

I tillegg fant jeg ikke bare disse 5 store sekkene:

Men også disse 2 små sekkene med jord:

Og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke ante at jeg hadde disse sekkene. Men det er jo så mye lettere å potte om planter når man har jord, ikke sant? 😉

6 Comments