Når mannen handler

I høst har jeg vært nødt til å kaste en hel haug med vanlige, tynne bomullssokker, de har rett og slett blitt utslitt. Når så Eileif skulle noen andre ærender om onsdag, ba jeg han om å være på utkikk etter sokker til meg, helt vanlige tynne, sorte sokker. Jeg burde vite etter så mange år at han da gjerne tar litt av…

For jeg fikk kun ett par sorte, tynne sokker…men jeg fikk så himla mye mer i tillegg:

Okay, på det bildet er det egentlig 9 par sorte sokker, men det er kun ett av de som er helt sorte. Så er det et grått par, og resten har forskjellige farger på innsiden av kanten, så de ser jo sorte ut. Men han kjøpte sikkert denne pakken fordi det var rosa der. Mannen kjenner meg godt :p

Greia er at det ikke stopper der. Neida, disse ventet også på meg:

Blomster og striper i skjønn forening. Og litt rosa der også 😉 Så med 20 nye par sokker burde jeg vel klare meg en stund, eller?

4 Comments