Negler som priser våren

Da jeg kjørte hjemover etter negltimen i dag, var jeg ekstremt usikker på hva jeg skulle kalle dette innlegget. For det snødde! Heldigvis er det plussgrader, så snøen legger seg ikke, men det virker allikevel så feil å skrive noe om vårlige negler når det snør, men men.

Da jeg var hos S og co om lørdag og sa at jeg skulle bytte negler i dag, sa de at jeg skulle ha noen vårlige negler, og det ble også nevnt stemorsblomster. Nå ble det ikke helt stemorsblomster, men det ble jaggu ikke langt unna. Men først; her er de gamle neglene:

Jeg har slutta helt med å være flink til å bruke neglolje, og når jeg ser sånne nærbilder av tørre neglbånd og tørt rundt neglene, grøsser jeg litt. Skjerpings!

Jeg sa vårlig og stemorsblomster til Maria, og sånn ble det:

Dette må være de aller søteste neglene jeg noen sinne har hatt! Har du sett noe så nuffelig? 🥰 Og de må da være veldig passende nå på våren, eller? 😊