Nesten som julaften ;)

Jeg er så dum at jeg har satt meg opp som mottaker av Stormbergs nyhetsbrev, pluss at jeg følger de på Facebook. Sånt burde jeg ikke gjøre, for jeg vet at jeg blir ekstremt fristet hver gang de har tilbud eller andre former for kampanjer. Og sånn egentlig, sånn hvis jeg virkelig går inn i meg selv og er ordentlig logisk og fornuftig, så har jeg jo nok turklær. Herlighet, jeg klarte jo å gå på tur selv før jeg oppdaget Stormberg! Men, så er det den lille stemmen som sitter inne i hodet mitt, like bak øret og garantert i nærheten av følelsessenteret (hvis vi har noe sånt i hjernen), som sier “en sånn har du jo ikke” og “du har jo bare én slik, hva gjør du når den er til vask?” og “herlighet, den koster jo ingenting!”.

Så når Stormberg sist helg delte ut gratis gavekort på kr. 200,- ved kjøp for over kr. 599,-, klarte jeg ikke å dy meg. 4 plagg ble lagt i handlevognen, etter at jeg for hvert plagg fant fler fornuftige grunner til å kjøpe de. 3 av 4 plagg var på salg/fast lavpris, og siden totalen før rabatt ble på over kr. 800,-, fikk jeg det også fraktfritt (selv om rabatten gjorde at jeg kom under det beløpet). Gjennomsnittsprisen pr plagg ble kr. 164,-, og det synes jeg er en veldig akseptabel pris for plagg jeg vet jeg kommer til å bruke.

Så hva kjøpte jeg? Jo, følgende:

(alle bilder er fra Stormbergs nettbutikk, og klikker du på bildene kommer du direkte til produktet i nettbutikken, bare husk å komme tilbake hit igjen også 🙂 )

Hille boxer. Man får vel egentlig aldri nok undertøy, gjør man vel? Knall farge, virker myk og god:

1 010813 Hille boxerIver softshellshorts. Jeg har kun én brukbar shorts, og det er når jeg har tatt av beina på zipoffbuksa som også kommer fra Stormberg. Altså, jeg har fler shortser, men de er såpass korte i beina at jeg ikke liker å gå tur i de (lårene mine gnisser mot hverandre). Og så varmt som det er nå, er det umulig å gå tur i noe annet enn shorts. Jeg har lite erfaring med softshell, så stoffet virker litt “rart”, men det er nok bare en tilvenning. Og jeg er normalt ikke noe glad i rosa, men så lenge det er så lite av fargen går det fint 🙂 Digger at det er strikk i linningen, og at beina stopper over knærne, selv på lave meg (str. M).

2 010813 Iver shoftshellshortsOksøy collegebukse. Jeg er storforbruker av “kosebukser”, får egentlig aldri nok. Denne er logisk nok ganske varm, så den blir nok god å ha til vinteren. Litt lang i beina (det må jeg bare leve med når det gjelder de fleste bukser), og den kunne godt ha vært litt videre i beina nederst, men himmel og hav, jeg skal ikke gå på catwalken med den. Jeg skal forøvrig ikke gå på catwalken i det hele tatt.

3 010813 Oksøy collegebukseVigør STB ultrafleecejakke. Fleece får jeg aldri nok av, men jeg har savnet en supertynn fleecejakke (har kun en genser). De andre fleecejakkene mine er tykkere og blir derfor altfor varme, men de er nydelige til sitt bruk. Denne er omtrent så tynn man kan få noe i fleece (155 gram), og den er enda finere i virkeligheten enn på bildet. Har satt opp en i fargen Mørk sjokolade/Mørk gresskar på ønskelista for kommende bursdag eller jul 😉

4 010813 Vigør STB ultrafleecejakkeOg nå kommer dere antagelig ikke til å tro på meg, men jeg lover at dette er sant! Stormberg ønsker at kundene skal legge inn produktvurderinger etter at man har brukt plaggene en stund. Jeg leser alltid kundevurderingene når jeg lurer på om jeg skal kjøpe noe, og derfor legger jeg også inn vurderinger selv. En gang pr måned trekker Stormberg ut en kunde som har lagt inn en vurdering, og denne kunden vinner et gavekort i nettbutikken på kr. 1.000,-. Og nå, mens jeg sitter og skriver dette innlegget, ramler det inn en mail fra Stormberg som sier at jeg har vunnet! Jeg synes det var julaften nok når jeg hentet pakka i dag (og jeg lover, jeg skrev tittelen på innlegget før jeg fikk mailen), og så ble det dobbel julaften!

Hilsen en jublende glad

som også vil presisere at jeg ikke på noen som helst måte er sponset av Stormberg, jeg er bare en superfornøyd kunde 🙂

6 Comments

 • Heidi

  Der var mye fint, likte spesielt godt boxeren, og den jakken i mørk sjokolade var nydelig (var inne å tittet på fargene) Er nok enig i at jakkene er litt mer praktisk enn gensere.

  Jeg har jo klart meg forholdsvis bra siden jeg ikke åpner alle nyhetsbrev lenger, men liker siden deres på fb jeg også… haha.

  Det gavekortet unner jeg deg utrolig mye, og det minner meg på at jeg skulle ha skrevet noen vurderinger selv 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Hvis jeg skal være veldig kritisk, skulle nok boxeren vært ørlite høyere i livet for at den skal komme såpass opp på “muffinstoppen” min (eller bilringen, som det også heter), men den sitter uansett så høyt oppe at den ikke ruller ned. Ja, den jakka i mørk sjokolade er også superfin! Men jeg ba Eileif velge mellom rød og brun til meg nå, og da valgte han rød, så derfor ønsker jeg meg den brune 😉
   *ler og ler* Du scroller kanskje fort forbi når Stormberg har en oppdatering på FB? :p
   Awww tusen takk <3 Ja, skriv vurderinger! Det tar så lite tid, og så kan man jo vinne en tusenlapp! Mye penger det! Og i tillegg synes jeg det er supernyttig å lese gjennom andres vurderinger, det har faktisk vært plagg jeg har droppet å kjøpe nettopp pga vurderingene 🙂

   • Heidi

    Jeg er ikke rask nok til å scrolle enda… 😉

    Jeg leser jo vurderingene selv, og er veldig greit når det er mange vurderinger å lese.
    Jeg sjekker ofte omkring på nett ellers også når jeg skal kjøpe noe, og synes det er veldig greit å lese andre sine meninger.

    • Kjersti

     Heidi: *ler og ler enda mer* Synes jeg ser deg sitte der, prøve å scrolle så fort som mulig, men så bare stopper fingeren opp :p
     Og sånn sett har jo Stormberg den perfekte løsningen med å gi bort et gavekort hver måned, det er ihvertfall massevis med motivasjon for meg så jeg skriver fler vurderinger.

 • Kristina

  Eg syns du har gjort eit kjempekjøp! Eg er også slik innimellom “oi, det kostar jo ingenting, så det MÅ eg berre ha” 🙂 hehe..

  Og grattis med gavekortet!! Så gøy!! No kan du handle endå meir 😀

  • Kjersti

   Kristina: Åh, så godt å høre at det er fler enn meg som er sånn! :p
   Tusen takk! Ja, det er kjempegøy, og jeg gleder meg til å shoppe mer! Heldigvis er gavekortet gyldig i et år, så jeg har god tid på meg 🙂