Nok en kveld

Så har sola gått og lagt seg (eller egentlig har den ikke det, det er bare at den ikke syns herfra lengre), og nok en kveld har kommet. Robinson blir underholdninga i kveld, sammen litt brodering tenker jeg. Eller kanskje jeg skal spise potetgull og dip?

Sykemeldinga mi går ut i dag, har legetime i morgen og er veldig spent på hva han sier. Om det blir mer sykemelding eller om jeg skal i gang på aktiv eller gradert. Det vet jeg mer om i morgen 🙂

Veldig koselig å ha besøk av R her i ettermiddag. Til tross for at han bor i Tromsø, er han faktisk ganske ofte på besøk, og det er hyggelig.

Jeg kjenner jeg har hatt en altfor sløv dag i dag, for jeg har ikke vært våken i 12 timer engang, og allikevel gjesper jeg som om jeg hadde vært våken i et døgn. Tror det blir tidlig kvelden i dag gitt.

{minsignatur}