November 2020

Månedens høydepunkt:
November har vært en tung måned, og har dermed ikke hatt så mange høydepunkter. Men at jeg 1. november hadde vært huseier i 15 år, er jo en aldri så liten prestasjon i seg selv:

Månedens bøker:
Den første boka var Kongen forteller av Harald Stanghelle:

Jeg pleier ikke å lese biografier og lignende, men noe sa meg at denne boka måtte jeg ha, og jeg angrer ikke. Omtalen finner du her.

Den andre boka var Historien om vakre jente av Rachel Simon:

Her kan du lese hva jeg synes om den.

Månedens Nairo:
Når han sitter så pent og venter på at jeg skal bli ferdig med å logge en cache:

Lille, tålmodige gutten min <3

Månedens geocaching:
Det har blitt ekstremt lite caching i november, faktisk bare 18 funn. Færre antall funn enn det på en måned har jeg ikke hatt siden mars 2017. Det er ikke det at jeg ikke har lyst til å cache, det er (som jeg har skrevet litt om før) at jeg synes det har blitt dørgende kjedelig å cache alene; jeg gir opp altfor fort. Det er begrenset hvor mange lørdager Eileif kan være med meg på grunn av jobb, og å dra på kjørecachetur sammen med noen i disse korona-tider er jo uansvarlig. Og siden mine bein ikke helt vil slutte å gjøre vondt, er det også begrenset hvor lange turer jeg kan gå. Og når det er gåturer man må gjøre sammen med andre for å holde nødvendig avstand, stopper det seg liksom selv.
Men Nairo og jeg hadde en fin tur på Prestebakke tidlig i måneden, der vi tok lab-cachene:

Jeg hadde helt i det stille satt meg et par mål for resten av året, jeg er rimelig sikker på at jeg ikke når de. Jaja, det kommer vel bedre tider, får vi håpe.

Månedens strikketøy:
Noen få pinner har kommet til siden sist jeg viste dere:

Dette blir altså ingen julepresang, det rekker jeg ikke.

Månedens naturbilde:
Ingen tvil:

Herlighet, så vakker naturen er!