November 2022

Månedens høydepunkt:
Juleshoppingtur med jentene:

Månedens bøker:
Tråden av Victoria Hislop:

En lun bok med mye historie jeg ikke kunne fra før. Historien grep meg, og jeg ønsket å fortsette å lese hele veien, for å finne ut hva som skjedde, selv om det egentlig var ganske åpenlyst, og dermed ingen overraskelser underveis, sånn egentlig. Litt hastverk mot slutten.
Terningkast 4.

Min skyld av Abid Raja:

Tøft, ærlig, brutalt, sterkt og rørende. Vi får virkelig innsikt i livet bak mannen, og hvilken personlig kamp han har gått og antagelig fortsatt går gjennom. Det er modig å skrive så åpent, og det kaster lys over noe som antagelig foregår så altfor mye i mørke avkroker i mange hjem, i tillegg til å vise en styrke over å fortsatt ville noe med livet.
Terningkast 4.

Månedens Nairo:
Liten tur på Vanninga om søndag. Han ser spinnvill ut, men han er fremdeles mammas lille vakre:

Månedens geocaching:
Det har blitt stusselige 19 funn i november, men jeg har fylt 4 datoer med minst 10 funn, så jeg er fornøyd, jeg! Måtte en tur til Moss i går ettermiddag, og da ble det en labrunde på Verket:

Månedens naturbilde:
Ble så fornøyd med dette, tatt ved Boltjern:

Siden jeg ikke strikker noe for tiden, har jeg tatt bort det punktet fra månedsoppsummeringene. Det lille jeg skulle finne på å strikke kan heller få egne blogginnlegg.

Og så vil jeg bare ha med en månedens nedtur, og det var at jeg for første gang har fått covid-19. Tenk det, det tok 2 1/2 år fra pandemien landet i Norge til jeg ble smittet. Men, heller nå enn helt i begynnelsen, og heller nå enn til jul.

2 Comments