Oktober 2019 er historie

Månedens høydepunkt:
Bursdagen min. Selvfølgelig var bursdagen min et høydepunkt! Cachetur med gutta mine, favorittmaten til middag. Perfekt!

Dagen etter satt jeg ny personlig rekord i antall funn på én dag da jeg var på tur sammen med Vatvedt. Helt klart også et høydepunkt:

Månedens nedtur:
Kan ikke huske noe som helst som har vært noen skikkelig nedtur i oktober. Det er det jeg sier, oktober er min favorittmåned!

Månedens bok:
Ble ferdig med én bok i oktober, det var Jenta som ble igjen av Jojo Moyes:

Omtalen min kan du lese her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Dessverre har dette takprosjektet blitt hverdagslig:

Jeg håper så inderlig at det ikke tar lang tid før de er ferdige, for nå vil jeg bli kvitt stillaset, jeg vil at huset ikke skal se så shabby ut (selv om det skal mye mer til enn bare et nytt tak for å få huset ordentlig pent), jeg vil ha tilgang til garasjen min igjen uten å måtte lirke bilen frem og tilbake ørti ganger (jeg må skrape is om morgenen nå, det må jeg ikke når bilen står i garasjen).

Månedens Nairo:
Jeg ble skikkelig paff da han av fri vilje ruslet uti vannet på turen vår om helgen:

Han er jo ikke redd for vann, han har bare aldri vært interessert i det. Så at han bare tuslet uti var virkelig overraskende.

Månedens shopping:
Ny turjakke!

Jeg har jo kjøpt jakka selv, men jeg har ikke betalt den selv da jeg brukte pengene jeg fikk av mamma til bursdagen min. Til helgen får jeg nok testet den i litt mer ruskete vær, det er meldt litt regn dit jeg skal. Nei, det er ikke en regnjakke, men den skal tåle en del, ifølge produsenten.

Månedens strikketøy:
Holder på med skjørtet mitt, jeg:

Har ikke fått kommet meg ut og tatt bilde av det i dagslys, det kommer etterhvert, en eller annen gang.

Månedens naturbilde:
Fra bursdagsturen min:

Det er noe fascinerende med lys og skygge altså.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Gleder meg til å se skjørtet utendørs ?
  Tenk, november ? Og en mnd nærmere jul ?
  Nå må det jo nærme seg ferdig på toppen av huset, og selv om det har tatt tid, så er det godt å få det i orden før vinteren ?

  • Kjersti

   Heidi: Ja, det skal bli godt å få vist frem den reelle fargen, for dette blir jo bare tåpelig.
   Ikke klar for jul jeg altså…hverken mentalt eller noe annet.
   Ser ikke en eneste takstein ennå, så gudene vet når de blir ferdige. De har lovet oss å bli ferdige før første snøen, men det er en risiko for at den kommer allerede nå i helgen.