Planlagt og uplanlagt

Jeg jobber jo med å fylle datoer i datomatrisen, og så langt har det gått bra. Med funnet om fredag kom jeg opp i 300 fylte datoer, og dermed nok en gemstone badge i project-gc:

Jeg vet at det kommer til å bli vanskelig å fylle de resterende 66 dagene, men jeg fortsetter på planen min, og derfor tok jeg en avgjørelse i går som jeg tror kan gagne meg. Mer om det om litt.

Denne helgen er jo earthcache-helg, og planen min var å ta den siste earthcachen jeg ikke har tatt her i Halden, og også gå en tur med Nairo i går. Men jeg klarte ikke finne noen tur å gå, selv uten å ta med cacher i betraktning, uten å måtte gå midt i byen, for det er tross alt elgjakt for tiden. Jeg finnes ikke redd for egen del, jeg må jo stole på at disse jegerne ser forskjell på meg og en elg. Men jeg er mer redd for løse jakthunder og Nairo, derfor droppet jeg planen og gikk heller en tur her hjemme, langs veien. Selvsagt er det en stor mulighet for å møte løse jakthunder her også, det er jo mye skog her og dermed også jakt. Men det var det tryggeste stedet jeg fant. Og dermed droppet jeg hele earth-suveniren, jeg makter ikke ta sånne turer på søndager.

Da vi gikk turen i går, la jeg merke til at brøytestikkene var kommer opp. Og dette må vel være den mest geniale plasseringen av en brøytestikke ever…NOT!

Parkeringslomme/snuplass/slippe folk forbi-plass, og midt på den står det en stikke. Hurra! You had one job! :/

Det ble litt uplanlagt caching i går, det ble plutselig publisert en liten skogstrail på 11 cacher ikke veldig langt hjemmefra. Egentlig burde jeg latt alle være og spare de til tomme datoer, men det er så sjelden jeg har mulighet på en FTF eller to, så jeg kjørte ned og fikk FTF på de første 3 i trailen. Så gadd jeg ikke gå videre innover, så jeg gikk tilbake til bilen og kjørte til den neste som lå nært bilveien. Der møtte jeg to cachevenner, og selv om jeg hadde alle muligheter til å bli med og gå runden, så takket jeg nei og lot de ta resten av FTF’ene. Jeg er strålende fornøyd med 3 FTF’er som ikke er event-FTF’er, og jeg er også strålende fornøyd med å ha 8 cacher til gode, selv om de ikke nødvendigvis er park&grabs.

I dag har jeg gjort det jeg har kunnet for å bare roe ned. Sløving med tanketom underholdning på pc’en, og reprisen av gårsdagens Skal vi danse på TV. I tillegg var Eileif, Nairo og jeg ute i hagen en liten stund, jeg tok over 100 bilder av Nairo, så jeg skal kose meg med de bildene til uka, kanskje jeg har fått et blinkskudd eller tre? 🙂