Så ble det litt julete allikevel

Jeg mistet neglen på langfingeren om søndag, så de siste dagene har venstre hånd sett slik ut:

Sånt skjer 🙂

I dag skulle jeg gi Maria frie tøyler, men ikke noe i hvitt, ikke noe i gult og ikke noe typisk jul. Hun ba meg komme med forslag på farge, og jeg synes fargen hun hadde på sine negler var veldig fin, så jeg ba om den i kombinasjon med noe sølv. Og slik ble de:

Veldig fint, og nesten sånn juletreet vårt blir pyntet hvert år 😀 Så da ble det litt jul over neglene selv om jeg ikke egentlig hadde lyst på det, og det er helt greit. Skal tilbake på bittelille julaften, så da får jeg ihvertfall gå for noe ikke-jul :p

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Nei, for jeg går ikke med nisse på neglene helt frem til 26. januar! :p

 • Annikken

  Jula varer helt til påske så nisse frem til 26 januar er null stress , så enig med Heidi her 🎅🏻

  • Kjersti

   Annikken: Nå må dere gi dere! Jula forsvinner 13. dag jul hos oss, da skal jeg ikke ha nisser på neglene i 3 uker etter det! 😀