Sånn så jeg ut i ettermiddag

Jeg skal ikke påstå at jeg er spesielt utålmodig, men at jeg er nysgjerrig kan ikke stikkes under en stol. Og når jeg nå endelig hadde fått kjøpt meg ansiktsmasker med farge i (i motsetning til den gjennomsiktige jeg prøvde for noen uker siden), måtte jeg jo bare få prøvd en av de i dag. E fikk velge hvilken av de jeg skulle prøve, og det ble den blå. Knallblå ifølge forsiden av pakken, men det var juks og fanteri. Testet på underarmen først, ingen allergiske reaksjoner, så da var det bare å smøre i vei, og hvis vi i det hele tatt kan kalle den blå, må jeg si babyblå. Skummel ble jeg uansett!Godt det er noen søte bamser bak meg, sånn at ikke bildet blir altfor skummelt å se på 🙂

Masken satt på i ca 15 minutter, ble ordentlig stram i fjeset, og det gikk veldig greit å skylle den av med vann. Det kjennes ikke som om huden har fått tilført noe fuktighet i etterkant, men den har blitt glattere og mykere, og det er jo bra jobba for en ansiktsmaske til en tjuekroning.

Skulle du mot formodning ha noe behov for å se bildet i en større versjon, finner du det her.

One Comment

  • Siv Anita

    Du skulle hatt rød lebestift til den ansiktsmaska!!!! *ler*

    Takk for tipset, skal absolutt huske det til neste gang! 😛