Soool!

Det er helt greit å stå opp til -3 grader når man ser at det blir en skyfri og solfylt dag! Og når man i tillegg starter dagen med å fylle en dato i matrisen ved å logge en cache i slike omgivelser, da er det enda mer greit:

Kom meg på jobb og skulle i et møte på formiddagen. Var litt tidlig ute, så jeg sto og tittet på biblioteksbygningen i soloppgangen så lenge:

Det er snakk om at biblioteket skal flyttes inn i det straks nedlagte Halden storsenter (den siste butikken der stenger om halvannen uke), og jeg lurer veldig på hva som skjer med bygningen da. For det er jo en fin, gammel bygning som til å begynne med var Halden gutteskole. Men, i likhet med mange av de andre gamle bygningene i Halden, vil jeg tro at denne krever massiv renovasjon for å fungere optimalt, uansett hva som skjer med den.

Disse turtelduene så ut som de hadde en liten krangel på morgenkvisten:

“Vikke snakke med deg såh!”

Møtet ble gjennomført, og jeg fortsatte jobben min på begge skolene før jeg dro hjem og ble møtt av disse vakre på utsiden av døra:

Ja, jeg vet, det kan fortsatt komme snø. Og selv om sola har vært fremme i hele dag, har det blåst kaldt. Men det er så fantastisk deilig å se tydelige vårtegn! Og kjenne at sola varmer! Lurer på om jeg er litt værsyk i år igjen? Er det noe som kommer med alderen?

6 Comments

 • boerboelheidi

  Vi har også hatt strålende vær i dag ? Om man ikke ser ned på bakken ? Det hadde ikke vært så galt, hadde det ikke vært for at det faktisk var tilnærmet bart, i februar. Men så kom det litt snø, litt til, og så kom det ikke bare litt, men mye snø ? Jaja, jeg burde vist det, men nå er vi uansett langt uti mars kommet, så da går det fort til vår og sommer her også, så jeg ser ikke så mørkt på det (bare litt sånn dunkelt imellom) ??

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har vært ganske overrasket over de siste bildene dine her og der på SoMe, for det har vært så veldig mye snø. Ikke bare sånn litt, men mye. Så jeg håper dere får 10 plussgrader og deilig fønvind de neste 2 ukene, så alt blir borte 🙂

   • boerboelheidi

    Ja ble litt for mye, selv om det er mars 🙁
    Slo til med plussgrader, litt verre med vinden, den var kald, kan du justere den litt tror du? ?

    • Kjersti

     Heidi: Jeg skal gjøre mitt beste gjennom natta, så tenker jeg at dere får både sol og vind i morgen. Kan være at vinden fremdeles er litt kald, men forhåpentligvis vil plussgradene hjelpe på nok til å kvitte dere med litt snø 😀

 • Tove

  Rart å se bildene dine helt uten snø. Her er det minst 1/2 m snø. Selv om jeg syns det er koselig med mørke kvelder så er det fint med lysere og lengre dager igjen. Alt til sin tid 🙂

  • Kjersti

   Tove: Vi har jo hatt veldig lite snø i det hele tatt i vinter. Noen dager med akemuligheter for ungene i friminuttene.
   Alt til sin tid har du veldig rett i. På høsten synes jeg også at det er koselig med mørke kvelder, men nå er jeg lei og digger at det er lyst når jeg kjører på jobb 0645 🙂