Uke 3 – Ukens utsikt

I dag fant jeg ut at jeg skulle ta noen bilder av utsikten på forskjellige tidspunkt gjennom dagen, og så legge ut det jeg synes var finest. Formiddagsbildet lå lenge an til å bli en vinner, men da ettermiddagen kom, var det ingen tvil om hvilket bilde som skulle publiseres:

1 200113 Uke 3 - Ukens utsikt

Det er ikke stort vi ser til sola nå på vinteren, men når den først dukker opp, er den jaggu fin!

4 Comments

  • Kjersti

   Nøve: Tusen takk 🙂 Slettes ingen dårlig væravslutning på dagen og uka 🙂

 • Marianne

  Kjempe fint!!

  Jeg har gitt opp prosjektet jeg..har ikke noen fin utsikt fra tunet mitt i det hele attt, å det er grenser for hvor mye forvandling grantrær har i løpet av året….

  • Kjersti

   Marianne: Tusen takk! 🙂
   Nei, jeg skal være enig i at grantrær ikke forandrer seg mye i løpet av et år. Men kanskje du har et løvtre eller en busk du kan ta bilde av ihvertfall én gang pr måned? Skjer mye med de i løpet av et år 🙂