8 års bryllupsdag

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg kan fremdeles ikke fatte og begripe at denne mannen frivillig signerte vigselspapirene og frivillig sto ved siden av meg i kirken og lovet å elske og ære meg til døden oss skiller. Poenget er ikke å snakke meg selv ned, men å snakke han opp. For det er ingen hemmelighet at jeg til tider kan være ikke bare én men en hel haug med håndfuller å leve sammen med, og mer tålmodig og overbærende mann skal du jaggu lete lenge etter.

Nå skal det sies at han til tider kan erte på seg gråstein, og jeg er nok litt mer lettirritert enn en gråstein, men jeg elsker han allikevel <3

16 Comments

   • boerboelheidi

    Jeg ga meg heldigvis etter tredje kommentar 😂 Sjekker du spam-filteret ofte? Kan ikke huske sist jeg gjorde det, så kanskje jeg burde ta en sjekk.

    • Kjersti

     Heidi: Det var to like, så der slettet jeg den ene 🙂
     Hver eneste gang jeg er i bloggen sjekker jeg både Pending, Spam og Trash. Sånn for sikkerhets skyld 🙂

     • boerboelheidi

      😛
      Jeg sjekket hos meg, må være noe automatisk sletting eller noe, hadde bare for de siste 14. dagene. Like greit, for hadde 130 kommentarer der, jeg skummet bare gjennom de, og så egentlig ikke så mye interessant.. Men burde kanskje titte innom en og annen gang, har ikke tenk på det egentlig.

      • Kjersti

       Heidi: 130 kommentarer i spamfilteret??? What??? Har du ikke noe plug-in eller innstillinger som stopper sånt? Jeg vet at du og jeg kjører litt forskjellige løsninger på wordpress, men jeg har satt en regel på at hvis en kommentar inneholder mer enn 2 linker, skal det i spam. Og så har jeg noe plug-ins som også stopper en del, så de ser jeg aldri noe til. Akismet gjør mye av jobben.

        • Kjersti

         Heidi: De spam-kommentarene som Akismet stopper hos meg, ser jeg aldri noe til, hverken i spam, i trash eller noe annet. Det er reelle spam-kommentarer.
         Hvis f.eks. du legger inn en kommentar med masse linker, er det en innstilling jeg har gjort som gjør at du ligger i den spam’en jeg kan se og gjøre noe med.
         Hvorfor kommentarene dine i går havnet i spam, har jeg absolutt ingen forklaring på, for de skulle aldri havnet der.
         Så jeg tror vi snakker om to forskjellige ting. Vi har sammenlignet utseendene på systemene våre før husker jeg, du skjønte ingenting av mitt og jeg skjønte ingenting av ditt :p

        • boerboelheidi

         “Akismet har beskyttet din side mot 29 433 useriøse kommentarer allerede” står det hos meg, men når jeg gikk inn på spam, så var det 130 siste to ukene, så kanskje det er to forskjellige ting.
         Jeg har også den med to linker, husker jeg ordnet det for flere år siden. Men de blir merket med noe annet, mener jeg å huske.
         Ja vi har to forskjellige oppsett selv om vi har WP begge to 😃

        • Kjersti

         Heidi: Hos meg står det 630, det er en ganske markant forskjell fra hos deg! Kan det være CAPTCHA’en min som stopper en del av spam’en? De som ikke er godkjente som “kommentatorer” av meg må svare på en CAPTCHA når de forsøker å kommentere. Spam-roboter klarer ikke å svare, ergo kommer de seg ikke inn og blir stoppet av Akismet.
         Vi får sammenligne litt igjen i sommer og se om vi klarer å finne ut av det 🙂