Blæh helg og vakker mandag morgen

Blæh helg og vakker mandag morgen

Ingenting ble helt som det skulle denne helgen. Planene måtte skrinlegges, og jeg endte opp med å være skikkelig sløv hele helgen. Ingenting galt med en sløv helg, men jeg ble så sløv at jeg i går kveld satt igjen med en følelse av at jeg hadde kastet bort to perfekte dager. Jaja, shit happens.

Jeg prøvde meg på en bli-ny-dag om lørdag, men jeg er ikke helt sikker på om jeg klarer å venne meg til min nye look:

Hva synes dere, skal jeg holde på denne stylingen, eller gå tilbake til sånn som det var? ;)

Et lyspunkt i helgen var dette:

Et tydelig tegn på at min veldig mye bedre halvdel vet nøyaktig hva jeg liker, selv før jeg har smakt det. Sjokolade med nougat inni, kan det bli bedre? <3

Mandagen startet med et vakkert skue:

Bildet klarer på ingen måte å yte virkeligheten rettferdighet. Denne regnbuen var så utrolig klar i fargene, og den var ikke brutt noe sted. Helt perfekt. Og hvis du titter veldig nøye etter, kan du også se at den er dobbel. Den ytterste buen ble litt klarere enn den er på dette bildet, men det klarte jeg ikke å få tatt bilde av.

Nå satser jeg på at uka bare blir bedre og bedre, og at den topper seg med noe koselig til helgen. Hvor og hva, nei det aner jeg ikke ennå :)

4 Replies to “Blæh helg og vakker mandag morgen”

  1. Jeg synes slike helger er veldig greit noen ganger, og jeg kjenner at jeg trenger dt også. Men det er ikke noe morsomt om man føler det er bortkasta.
    Jeg likte hårfargen jeg da ;-)

    1. Heidi: Hadde jeg gått inn for en sånn helg, hadde det vært noe annet.
      *ler* Ehhh… :p

Comments are closed.