Gærne (og veldig snille) mannen!

For noen uker siden tok jeg to nye hull i ørene, sånn at jeg nå har tre hull på den ene siden og to hull på den andre siden. Jeg er ikke av typen som skifter smykker utifra antrekk, det jeg har på meg av øredobber, ringer og annet, det sitter der dag ut og dag inn, hele året. Men i forbindelse med disse to nye hullene, hadde jeg lyst til å fornye øredobbene mine, og det nevnte jeg for Eileif.

Så da jeg kom hjem fra jobb her om dagen, på en helt vanlig dag som ikke er noen merkedag på noen som helst måte, og det er ingen merkedager i sikte, ventet en eske fra Bjørklund på meg, og i den lå disse:

Mannen er jo ikke helt riktig skrudd sammen! Og det som imponerer enda mer, er at de passer perfekt sammen med ringen jeg fikk til jul. Snille, flinke mannen min! <3

Disse har jeg satt i hullene nærmest hodet, og så skal jeg med tid og stunder ut og kjøpe noen små, helt enkle øreringer til de tre andre hullene. Tenker det blir veldig bra!

12 Comments