Tre små ting fra i dag

Nairo måtte ha svensketabletten i dag, og så langt det er mulig, prøver jeg å gi han en skogstur etterpå, sånn for å belønne han for å bare ha bitt meg litt i fingeren 😉 Det ble Høiås i dag, jeg ville finne noen til av cachene som ligger der oppe. Planen jeg hadde lagt ble forkastet idet jeg gikk ut av bilen. Spør meg ikke hvorfor, jeg fungerer helt klart best når jeg følger planer. Til min overraskelse lå det snø i marka:

Riktignok veldig våt snø som til stadighet falt fra trærne og ned i hodet mitt.

Tre funn ble det, en av de hadde jeg tidligere DNF’et. Så holdt vi på å gå fryktelig feil, før vi fant riktig vei mot bilen. En kilometers tid før bilen møtte vi en mann i 60-årene. Man sier jo alltid hei når man møter folk på tur, og denne mannen ville slå av en prat. Heller ikke uvanlig. I et par minutter snakket vi om vær og føret, og når jeg viste at jeg ville gå videre, sier mannen “Jeg kunne vel ikke be om et kyss?”. Jeg ble litt paff, men klarte å svare at nei, men han kunne ha en fortsatt god jul. For det var ikke meg imot å være høfligere enn han. Snodig mann!

Her hjemme prøvde jeg igjen å ta bilde av ringen jeg fikk av Eileif til jul, og nå ble det ikke så aller verst. Jeg har den på innsiden av gifteringen:

Utrolig vakker, og jeg blir rørt hver gang jeg ser på den. Tusen takk, mannen min <3

Jeg var utom Sparkjøp en tur i dag også, fikk handlet litt av det jeg hadde på planen og litt utenom. Og en av utenom-tingene var refleksgarn på tilbud, så nå blir det luer til både Eileif og meg:

Rosa og hvit til meg, turkis til Eileif 😀 Jeg må bare strikke ferdig det jeg holder på med, men jeg har mistet litt piffen for tiden. Kommer sterkere tilbake, tenker jeg.

Husk at i dag er siste dag dere kan delta i giveaway’en her på bloggen, alle ønsker som kommer inn frem til midnatt er med i utdelingen/trekningen. Kommentér på det innlegget/de innleggene bøkene dere ønsker dere er.

4 Comments

 • Lillian Flaskerud-Lillegård

  Såpass ja! Kanskje han følte seg bitte litt ensom i jula? Det er veldig mange forskjellige folk en møter opp gjennom, men det er stort sett alltid veldig trivelig å stoppe for å snakke med folk en møter. Ringen din var utrolig lekker, må skryte til mannen din om den gode smaken hans!

  • Kjersti

   Lillian: Jeg synes også det er veldig trivelig å stoppe og slå av en liten prat, så jeg ble så himla paff når en hyggelig liten samtale snudde til dette. Nå følte jeg aldri at det var en truende eller skummel situasjon, men jeg ville aldri trodd at jeg skulle få et sånt spørsmål fra et fremmed menneske midt ute i skogen.
   Jeg er helt enig med deg, Eileif er utrolig flink med gaver, og han har en ypperlig smak! Og han har skjønt min smak 😉

 • boerboelheidi

  Så rart, sikker på at jeg kommenterte ringen din, men ser at jeg ikke har svart noe. Litt typisk meg, har sikkert gått ut igjen av siden uten å trykke “post”
  Ringen var nydelig! Og den passet også, det er jo godt gjort 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har ikke fått noe ihvertfall.
   Jeg er helt enig, den er vakker! Passet perfekt på ringfingeren, og så lenge den ikke er så stor, går det veldig fint å ha den sammen med gifteringen. Ellers hadde jeg vært nødt til å utvide den og ha den på langfingeren.