Konkurranse hos Gårdsbutiken!

Gårdsbutiken kjører konkurranse nå, og selvsagt vil jeg være med der!

Premien er en VGW-sele. Selen er konstruert for å være anatomisk riktig for hunden, den gir mindre belasning på hundens rygg og nakke, og den er også kjent for å berolige hunden og på den måten i mange tilfeller sørge for at hunden ikke trekker like mye på turer.

Jeg har selv vært på Gårdsbutiken og sett kunder komme med store hunder som trekker og haler og drar i både sele og halsbånd, og som går derfra mye roligere uten å dra. Det kan selvsagt komme av at hunden synes det er rart å ha på seg noe nytt, men tilbakemeldingene kundene kommer med i etterkant forteller at dette er noe som varer.

Vil du også være med i konkurransen? Nå vil jo jeg egentlig ikke ha noen konkurrenter, men siden jeg vil at Gårdsbutiken skal få alle de kundene de fortjener, så deler jeg så gjerne med dere 🙂 Gå inn på Gårdsbutikens Facebookside og del innlegget om konkurransen med alle dine FB-venner. Skriv så en kommentar hos Gårdsbutiken at du har delt. Blogg om det også hvis du har lyst, det er ingen nødvendighet. Og vil du lese mer om VGW-selen, kan du gå hit eller hit.

{minsignatur}