Oppdatering på legefronten

Oppdatering på legefronten

Etter å ha ventet 3 kvarter på venterommet, ble det endelig min tur til å komme inn til legen. Egentlig ganske greit å vente, for det er sitting og det å komme opp fra sittende stilling som fremprovoserer mest smerter, så da fikk han se hvordan jeg oppfører meg når jeg prøver å komme meg opp.

Jeg forklarte så godt jeg kunne hvor smertene sitter, hvordan de oppfører seg og hva som gjør at jeg får vondt (og når det ikke gjør vondt), han tittet og bøyde og sjekket refleksen, og endte med å sende henvisning til MR. Hva som kan være galt? Nei, det er ikke godt å si. En annen type isjias-smerte enn jeg pleier å ha? En ny prolaps et annet sted enn i ryggen (for jeg har jo ikke vondt i ryggen)? Vi får se hva MR’en sier om et par måneders tid. Jupp, det er ventetiden når jeg ikke har råd til å betale selv.

Et bilde bare for å ha med et bilde i dag også, kanskje? Skal vi drømme om fine sommerturer, kanskje?

God tirsdagskveld!

8 Replies to “Oppdatering på legefronten”

 1. Ikke så galt at det ikke er godt for noe, i forhold til ventetiden :D
  Han mente nok at det ikke hastet siden det er så lang ventetid, og det er jo på en måte greit (da er det heller ikke noe farlig :D ) Jeg er litt delt i forhold til å betale selv, på en måte synes jeg ikke at det er greit, men samtidig vet jeg jo at jeg hadde betalt uten å blunke om det hadde vært “rett” tilfelle. Men i et slik tilfelle som dette hadde jeg nok ventet uten å tenke meg om. Det koster såpass mye at det skal være bra vondt eller skummelt for at det er verdt å betale for.
  Men det skader sikkert ikke å ringe for f.eks si man kan komme på kort varsel eller noe.. jeg registrerte meg på nettsiden til stedet jeg tok MR eller CT på, men mobilnr, og fikk plutselig telefon en kveld om jeg kunne komme dagen etter (eller noe slik, kanskje det var fredag og mandag), men poenget er at de hadde plutselig en ledig time, og ringte bare for å spørre om jeg kunne komme :D

  1. Heidi: *ler* Det er helt sant :p
   Joda, jeg ser hva du mener, at hvis det hadde potensielt vært noe farlig, så hadde jeg blitt sendt direkte. Men hadde jeg hatt råd, hadde jeg betalt for å få en kjappere time, da disse smertene er såpass ille at jeg sliter litt med tanken på å gå i 2 måneder til før jeg får greie på hva det kan være og dermed kan gjøre noe med det. Jeg tror at jeg har en helt grei smerteterskel, men jeg feller noen tårer når det er som verst altså.
   Takk for tipset, det skal jeg sjekke ut! Jeg bruker en liten time på å komme meg inn dit, men får jeg et par timers varsel, så klarer jeg det jo helt fint. Hjertelig takk!

 2. Uffameg. Fryktelig kjedelig når kroppen ikke virker som den skal. Men håper du er helt frisk til sommeren kommer!
  Nydelig bilde, forresten!

  1. Nøve: Ikke det minste moro! Heldigvis gjør det ikke vondt når jeg går, ihvertfall ikke nå. Takk, det håper jeg også :)
   Tusen takk!

 3. Kjedelig å ha det vondt, enda kjedeligere å ha vondt uten å vite hvorfor en har det vondt. Og disse lange ventetidene er frustrerende. Krysser fingre for at det vonde er borte innen du kommer deg på MR.

  Nydelig bilde :)

  1. Tove: Hadde jeg hatt råd til å betale for MR’en, så hadde jeg nok gjort det for å slippe ventetiden. Hovedsaken for meg er ikke egentlig å finne ut hvorfor jeg har vondt, men hva jeg kan gjøre med det. Men de to tingene henger jo sammen, så jeg håper nesten de finner noe :)
   Tusen takk!

Comments are closed.