Strikkeduppeditt

Strikkeduppeditt

For en stund siden fikk jeg en liten duppeditt av mamma. Jeg har ikke brukt denne duppeditten ennå, men jeg vet nøyaktig hva det er. Vet du?

Det veldig fine med akkurat denne duppeditten er at det er pappa som har laget den. Så selv om jeg kanskje ikke kommer til å bruke den så mye, så er det veldig koselig å ha den! Og hvis du ikke vet hva det er, så er jeg ganske sikker på at det kommer noen korrekte forslag i kommentarfeltet ganske snart, så se etter løsningen der :)

Jeg holder fremdeles på med versjon to av den første julepresangen. Strikker i ull, og det er rimelig varmt å holde på med for tiden, men jeg må jo bare strikke så mye jeg har tid til for å være sikker på å bli ferdig.

Sånn innimellom, for å få litt avveksling, strikker jeg på et håndkle i bomull:

Jeg har allerede strikket klut i samme mønster, så dette ender med å bli et sett. Egentlig et ganske kjedelig mønster å strikke, og det tar tid siden det er tynne pinner, men det blir veldig dekorativt når det er ferdig.

Har dere lagt bort strikkepinnene for sommeren, eller er dere flittige hele året?

2 Replies to “Strikkeduppeditt”

  1. Ja jeg vet hva det er ;) Koselig når det er noe far din har laget. Om jeg ikke bruker det ofte, så er det i hvert fall kjekt og ha og prøves innimellom.

    1. Tove: Veldig koselig å ha den! Og alltid greit å ha, selv om man kanskje i utgangspunktet ikke trenger den :)

Comments are closed.