Tidenes mest forsinkede julegaver

Tidenes mest forsinkede julegaver

Før jul i fjor, ja vi snakker altså for 10 måneder siden, så kom jeg over en ting jeg fikk akutt lyst på selv, og jeg hadde også lyst til å gi bort denne tingen i julegave til to venninner. Jeg fikk med meg at denne tingen skulle selges på julemarkedet, men da jeg kom dit på lørdagen ble jeg fortalt at de hadde blitt utsolgt allerede dagen før. Men de ville bli lagt ut i nettbutikken når nye ble laget over nyttår.

I et par måneder var jeg innom denne nettbutikken daglig i håp om at det var blitt laget nye, men ingenting skjedde. Så leste jeg på Facebook-siden deres at de skulle snart lansere ny nettbutikk, og da ville det bli lagt ut en del nye varer samtidig. Ingen informasjon om når dette kom til å skje, så jeg fortsatte å sjekke daglig.

Og så, plutselig, var den nye nettbutikken der! Og det var blitt laget flere av den tingen jeg så gjerne ville ha! Uheldigvis ikke i alle fargevarianter, men jeg kjøpte én farge til meg selv og en annen farge til mine to venninner. Hurra!

Disse to venninnene bor henholdsvis 3 og 8 timers kjøretur unna, og jeg var ikke spesielt lysten på å sende disse tingene i posten, da de lett knuser. Derfor ble de liggende her hjemme, i håp om at jeg skulle se venninnene mine før en ny jul kom. Og heldigvis har jeg fått sett begge to, og nå kan jeg endelig vise dere denne nydelige (og praktiske!) tingen, for nå trenger jeg ikke å være hemmelighetsfull lenger!

Det jeg snakker om er verdens søteste strikkebolle:

Min er som dere ser rød, Heidi fikk sin i gult i sommer og Annikken fikk sin i gult når jeg var hos henne for halvannen uke siden. Snakk om ekstremt forsinkede julegaver! Men de er håndlaget i Halden fengsel, og kan kjøpes i deres nettbutikk når det blir laget nye.

Det eneste negative jeg har å si om de, er at de er litt små. Så man kan bare bruke de tynneste garntypene i de, ellers vil ikke garnet snurre rundt når man drar ut mer garn. Det finnes veldig mange garnboller på markedet, men jeg vil si at disse er de absolutt søteste jeg har sett! Og for meg som kun sitter i sofaen og strikker, er det veldig praktisk at garnet ikke hopper ned på gulvet og skremmer livskiten ut av Nairo som får nøstet på seg ;)

8 Replies to “Tidenes mest forsinkede julegaver”

    1. Tove: Google garnbolle, da kommer det opp utallige varianter. Veldig praktiske! :)

  1. Så praktisk, jeg visste ikke at det fantes noe som en strikkebolle! Wilma er veldig glad i garnnøster,hun elsker å riste dem, drepe dem og å gjøre de om til et mareritt av et flokehav!

    1. Wilmaogmeg: Google det, finnes mengder av varianter :) Huff da *ler* Da er det kanskje greit å gjemme de vekk litt ;) Nairo var veldig glad i tråder generelt ta han var valp og unghund, det har heldigvis endret seg litt, så han holder seg til sine egne leker og stikker ikke av med mitt håndarbeid ;)

Comments are closed.