TV-høsten har startet

Nå er TV-høsten endelig i gang, og siden vi ikke har opptaksfunksjon på dekoderen, er vi helt avhengige av å se programmene når de faktisk går eller når de blir sendt i reprise. Dette skaper litt trøbbel, men mer om det senere.

Skal vi danse:

Det desidert viktigste programmet for meg, rett og slett fordi jeg er glad i dans (og skulle ønske det var meg som var utpå parketten). Jeg pleier ganske fort å finne meg en favoritt som helt tydelig er flink til å danse, men som regel er dette en kjendis jeg kjenner til fra før. I år ser det ut som om de flinkeste er de jeg ikke har hørt om før, så jeg har ikke helt klart å peke ut hvem jeg heier på ennå. I tillegg føler jeg at det oftere og oftere er ukjente kjendiser med. Dette programmet ser jeg på under direktesendingen, og det skal mye til for at jeg ikke skal se på det.

Stjernekamp:

Hadde det ikke vært for at Stjernekamp går samtidig med Skal vi danse, så hadde jeg helt klart sett direktesendingen av Stjernekamp. Her pleier jeg også fort å finne meg en favoritt som jeg kjenner fra før, men jeg er allikevel kritisk nok til å fastslå at selv om det er en artist jeg liker, så heier jeg ikke på de hvis de ikke er allsidige nok. Jeg er veldig glad i Benedicte Adrian, men hun er ikke allsidig nok. Jeg er også veldig glad i Gaute Ormåsen, men er veldig usikker på om han er allsidig nok når alt kommer til alt. Adam Douglas har jeg ikke noe kjennskap til, men han har en fantastisk stemme! Makeda har jeg ikke hørt om før, men både hun og Lisa Børud har også fantastiske stemmer. Stjernekamp ser jeg på reprisen på søndag, eller på nett-tv hvis jeg ikke er hjemme når reprisen går. Joda, jeg får stort sett alltid med meg hvem som har røket ut før jeg rekker å se programmet. Finalen ser jeg på når det går direkte, hvis det ikke kræsjer med finalen i Skal vi danse.

71 grader nord:

Ett av mine favorittprogram, men når jeg ellers i uka legger meg ved 2130-tiden, så klarer jeg ikke sitte oppe til 22 på tirsdagene. Derfor har det så langt denne sesongen blitt til at jeg ser den første halvtimen, hører på det mens jeg sitter ved pc’en den andre halvtimen, og så får jeg ikke med meg den siste halvtimen siden jeg da er på vei i seng. Jeg skulle så inderlig ønske at de sendte det ihvertfall en halvtime tidligere!

Gutta på tur:

Et kjært gjensyn med en gammel favoritt. Nå har vel konseptet tur-programmer gjort noen syvmilssteg siden sist Gutta på tur gikk på tv, men jeg synes fremdeles det er koselig å se på. Såvidt jeg forstår, er det bare 4 program som har blitt spilt inn, så da er vi allerede halvveis i sesongen. Men jeg liker den rolige timen på søndagskvelden, og jeg håper det dukker opp noe annet som er like koselig å se på når disse 4 programmene er ferdige.

Hvilke program bare MÅ du ha med deg i høst? Jeg tar imot tips med stor takk, så lenge de ikke går altfor sent på kvelden.

2 Comments

  • Lillian Flaskerud-Lillegård

    Det er det som er kjekt, programmene går i reprise opptil flere ganger. Ser vi har rimelig samme tv smak i disse dager, men jeg har heller problemer med å komme meg i seng enn å legge meg for tidlig. Til tross for at jeg står opp ti på seks, så er det sjelden jeg kommer meg i seng før halv tolv eller tolv. Det er jo så mye jeg skal rekke å få med meg og ting jeg må gjøre… og plutselig så er det langt på kveld.

    • Kjersti

      Lillian: Hvis jeg ikke får minimum 7 timers søvn, blir jeg ikke til å være i hus med. Og med tanke på de jobbene jeg har, så må jeg liksom være til å være i hus med 😉 Derfor er det bare å glemme hele 71 dessverre.