Uleste bøker i hylla igjen

En av gavene jeg fikk til jul (virker det ikke som om det er fryktelig lenge siden jul???) var gavekort på Ark, og det er jo gull verdt for meg! Når vi nærmet oss jul var lageret mitt av uleste bøker begynt å bli veldig tynt, men her om dagen fikk jeg hamstret, og nå har jeg vel nesten bøker frem til neste jul:

Herfra til hektene av Ingrid Bjørnov fikk jeg strengt tatt til bursdagen min, og til min store overraskelse og glede er det en personlig hilsen til meg i den, med Ingrids autograf. Star struck! <3

En kongelig affære av Gill Paul hadde jeg fra før, men de 9 andre bøkene fikk jeg kjøpt for gavekortene, jeg måtte bare legge i litt over en hundrelapp selv. Og det er flere her som jeg virkelig gleder meg til å lese, blant annet Rebecca, Noe i vannet og Kjæreste Blue.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Lurer på om jeg har den “Noe i vannet”, det må jeg sjekke. Vet jeg så den på butikken og leste baksiden. men husker ikke om jeg kjøpte den.
  Nå i vinter har jeg lest “en del”, men nå går det plutselig veldig trått igjen. Leser sikkert på feil bok 😛

  • Kjersti

   Heidi: For meg har det blitt en nødvendighet å legge inn alle bøkene mine på bokelskere.no. På den måten kan jeg stå i butikken og sjekke på nettsiden om jeg har boka eller ikke, for jeg har ikke sjanse til å huske det. I tillegg kvitter jeg meg jo med bøkene jeg ikke liker, dermed kan jeg ikke sjekke i bokhylla heller.
   Ja, da leser du garantert feil bok 😀 Merkelig hvor lang tid det tar å lese de gale bøkene! :p

 • Tove

  Kjekt med mange bøker på lager. Tror ikke jeg har lest noen av disse, men har lest noe annet av i hvert fall 2 av forfatterne.
  Kjenner igjen det med at det er stor forskjell på hvor lang tid det tar å lese ei bok. Noen bøker leser jeg ut på noen dager, mens andre som ikke fenger kan jeg holde på med i en mnd. eller to. Da blir det mye internett og andre ting istedenfor boklesing.

  • Kjersti

   Tove: Jeg blir litt (ekstra) koko hvis jeg ikke har bøker på lager, må liksom være sikker på at jeg ikke går tom. Nå har jeg jo massevis med bøker jeg har lest tidligere som jeg absolutt kan lese igjen, men det blir liksom ikke det samme 🙂 Har lest noe annet av noen av disse forfatterne jeg også.
   Jeg leser jo bare på senga når jeg skal legge meg, men de gale bøkene leser jeg mindre av hver kveld, dermed tar de lengre tid. Og så klarer jeg ikke å la være å lese de (tydeligvis i likhet med både deg og Heidi), men jeg vet om mange som bare stopper midt i hvis de ikke liker boka. Det har jeg bare gjort med 2 bøker i løpet av hele mitt liv, den ene var Kristin Lavransdatter-trilogien (og den har jeg aldri fullført), den andre var første bok i Jordens barn-serien av Jean M. Auel (Hulebjørnens klan). Der trengte jeg tydeligvis å bli eldre, for der har jeg slukt hele serien etter at jeg ble voksen.