3 års bryllupsdag i dag

I dag er det 3 år siden en av de største dagene i vårt liv. Hvor i alle sine dager ble det av de 3 årene? Jeg synes ikke det er mer enn et par måneder siden jeg sjekket værmeldingen opptil mange ganger pr dag, at jeg omtrent gikk rundt meg selv i et forsøk på å finne ut om det var noen detaljer jeg hadde glemt, noe jeg ikke hadde tenkt på, noe jeg manglet kriseplan for. Det er ikke lenge siden jeg, roligere enn jeg hadde trodd, var hos frisøren på morgenen og så ble sminket på formiddagen. Det er ikke lenge siden adrenalinet og sommerfuglene i magen kom snikende da jeg fikk på meg brudekjolen og da jeg fikk se brudebuketten for første gang. Det er ikke lenge siden jeg sto på kirketrappa sammen med mamma, og sommerfuglene endret seg til gigantiske forhistoriske utgaver av seg selv mens kirkeklokkene kimte. Og det er ikke lenge siden kirkedørene gikk opp og jeg fikk se han som bare minutter senere sa ja og ble min ektemann.

1 180614 00054-1Foto: Wenche Strand

Jeg savner den dagen, jeg! Spenningen, gleden, stemningen, gjestene, selskapet, alt! Og jeg har lyst til å en eller annen gang fornye løftene våre. Da vil jeg ikke gjøre det like formelt som ved et vanlig bryllup, men jeg har lyst til denne spenningen og stemningen igjen. Eller kanskje jeg bare skal slutte å se på “Say yes to the dress” for å slippe å bli fristet? 😉

Elsker deg, mannen min! <3

10 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Tusen takk!
   Godt at det ikke bare er meg som synes tiden flyr 🙂 Takk! Ja, dit skal noe du eier 😉

 • Kristina

  nydelig bilde! 🙂 og gratulerar så mykje!!

  Haha, eg ser også litt for mykje på “Say yes to the dress”, sambuaren vert litt oppgitt på meg :p hehehe…eg er normalt sett ikkje så jentete av meg, men akkurat det programmet må eg berre motvillig innrømme at eg likar veldig veldig godt!! 😀 Guilty pleasures… 🙂

  • Kjersti

   Kristina: Tusen takk! 🙂
   Jeg må presisere at det er Kleinfelt-utgaven jeg ser på, er ikke så glad i den sørstatsversjonen. Jeg var veldig opphengt i den serien det siste året før bryllupet, nå etter bryllupet har serien blitt mitt alibi for ikke å slutte helt med bryllupstanker :p Men jeg er ikke verre enn at jeg ser på når det er repriser og sånt altså, jeg må ikke nødvendigvis se de nyeste episodene med en gang de kommer 🙂

 • Lene

  Gratulerer så mye på etterskudd 🙂 Dere var et flott brudepar, og jeg skjønner at det er fristende å lengte tilbake til den dagen. Bare husk at den dagen egentlig ikke er den viktige, sånn i den store sammenhengen. Ja, det var da dere sa ja til hverandre i full offentlighet, men det er alle dagene siden, når dere sier ja hver eneste dag, som er de som teller 😉

  • Kjersti

   Lene: Tusen takk 🙂 Joda, jeg er fullstendig klar over at det er hverdagene som teller, de små tingene og hverdagsøyeblikkene, men det er litt stas med de store dagene også 🙂