Hamburgö i høstsol

Tidligere i uka diskuterte Raymond, Lisa og jeg hvor vi skulle dra på cachetur i går. Alternativene som dukket opp var skogstur i Moss eller litt hit og dit på Hamburgö. Jeg la så klart inn en stemme på Hamburgö (hav, jo!) og med tanke på at hjortelusflua har gjort sitt inntog i skogen, som Lisa minnet oss på, ble valget enkelt. Hamburgö, here we come:

Forøvrig vår første tur sammen i Lisas nye bil ❤️

Vi stoppet ved Kville kyrka på vei ned:

Og vel fremme i Hamburgsund, parkerte vi bilen og tok starten på en labrunde og et par cacher. Ferja som skulle frakte oss over til Hamburgö sto på vår side da vi ankom:

Titter dere nøye etter på bildet over, ser dere kaia hvor ferja legger til på øya, helt til høyre i bildet. Ferjeturen er ca 130 meter 🤣 Ingen risiko for å bli sjøsyk!

Det er fortsatt noen blomster:

Og da Saga fant en lekebåt, måtte jo Raymond bli med:

Saga står og titter i kikkerten, hun fant meg 😄

Tok så ferja over, og fikk oss en fin gåtur i skogen:

Vi hadde litt regn på vei ned, men resten av dagen var helt nydelig med sol og rundt 14 grader. Perfekt høstvær!

Hav:

Og utsikt:

På vei til en av cachene måtte vi opp en fryktelig bratt trapp:

Men det var et nydelig område:

Med fantastisk utsikt:

En bro måtte forseres for å komme til en av de andre cachene:

Og det er lite som gjør meg så lykkelig som å være på cachetur sammen disse tre menneskene og samtidig få være ved havet:

Det ble 13 funn: 6 tradisjonelle, 5 lab’er, 1 virtuell og 1 mystery, og det er ingen tvil om at vi skal tilbake til Hamburgö på ett eller annet tidspunkt, for her var det vakkert!

4 Comments

    • Kjersti

      Lisa: Lisafisa 🤣🥰
      Det var det! Vi har vært heldige med høsten så langt, både når det gjelder vær og valg av cacheturer. Satser på at vi klarer å fortsette sånn 💜

    • Kjersti

      Tove: Vel verdt turen hvis du drar til Sveriges vestkyst. Bilen kan bli med ferja over til øya, så det gjør cachingen litt lettere selv om det er masse turer til fots også 😊

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.