Årets beste julegave

Årets beste julegave har kommet på forskudd, og den er ikke engang til meg. Samtidig får den en stor påvirkning på mitt liv, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er like lykkelig nå som jeg var for to år siden da jeg skrev dette innlegget.

Rett etter nyttår begynner denne skjønne mannen:

i praksis for dagpenger på den arbeidsplassen han har hatt sommerjobb og vikariater hos de siste årene. Etter å ha vært der en stund starter han på lastebilsertifikatet, og når han har fått det sertifikatet, får han fast jobb på den samme arbeidsplassen!

Jeg vet han er nervøs nok angående det sertifikatet som han er, så jeg skriver ikke noe om hverken når han skal starte eller hvor langt tidsperspektivet er, men jeg vet han kommer til å klare det!

Og det å vite at denne følelsesmessige, psykiske og økonomiske usikkerheten nå går mot en slutt er altså den aller beste julegaven vi kunne ha fått. Hurra!!!

14 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Den flotte mannen sier takk takk, det var hyggelig sagt 🙂
   Det skal jeg love deg at det blir! Endelig er enden av tunnelen her 😀

 • Annikken

  Åå det ble nesten min beste julegave også ?Unner dere så mye å slippe denne usikkerheten og tommel opp for Eilef ! You can do IT ???

 • Tove

  Hurra! Så moro og flott! Dette greier du så lett som bare det Eileif! Gratulerer og god jul og godt nytt år 🙂

 • Nøve

  Så gledelig! Sammen er dere dynamitt ☺️
  God jul og godt nytt års-hilsenen fikk liksom en ekstra mening nå!

  • Kjersti

   Nøve: Det er godt vi ikke smeller samtidig 😉
   Tusen takk! Ja, det har du rett i!

 • Solveig

  Hurra!! Så fantastisk at ting ordner seg:-) Er veldig glad på Eileif og dine vegne!! En riktig god jul ønskes dere begge:-)

  • Kjersti

   Solveig: Tusen takk! Det har tatt sin tid, men nå er vi bare glade 🙂
   Det samme til dere <3