Årets ferietur nærmer seg

Jeg har aldri hatt noe behov for å reise utenlands. Sverige teller så klart ikke, så da står vi igjen med 3 ganger i Danmark, 1 gang på Tenerife, 1 gang i York i England og 1 gang på Korfu. Skal ikke på noen som helst måte påstå at jeg er bereist 🤣 Men jeg har valgt å ha hund, og da har det viktigste for meg alltid vært at hvis jeg skal noe sted, så skal hunden min med meg. Kan jeg ikke ta med hund, så drar jeg ikke.

De siste årene har dette ønsket endret seg, og det har aldri vært noe spesielt sted jeg har hatt lyst til å dra. Joda, jeg har noen drømmedestinasjoner, men faktisk har turen i seg selv vært det viktigste. Så i vinter begynte jeg å titte etter billige flybilletter, og etterhvert som jeg fant noen steder, tittet jeg nærmere på hva man kan oppleve på de forskjellige stedene. Og slik ble ønsket om å dra til Edinburgh født.

Det er ikke billig å dra til Edinburgh, hverken flybilletter, overnatting eller shopping/opplevelser. Men nå hadde ønsket blitt så stort at jeg spurte ei venninne om hun ville være med, og hun sa ja! Og for dere som lurer: Eileif har ikke det minste ønske om å dra utenlands, så han er mer enn glad for å være hjemme med Nairo ❤️

Vi ankommer på ettermiddagen på en mandag og reiser hjem på ettermiddagen påfølgende torsdag, så det blir 2 hele dager pluss litt til. Og vi rekker ikke halvparten av alt jeg har lyst til å gjøre, men vi har kjøpt billetter til to ting på tirsdagen og en ting på onsdagen, resten av tiden blir det å gå rundt og få med seg så mye som mulig. Slottet skal vi så klart få med oss:

Bilde av Linn Creutzer: https://www.pexels.com/nb-no/bilde/968705/

Jeg håper vi rekker en tur bortom Dean Village:

Bilde av Mohamed Ishaq Villan: https://www.pexels.com/nb-no/bilde/liten-elv-arkitektur-skottland-edinburgh-12121851/

Og The Vennel Viewpoint vet jeg at vi får med oss flere ganger:

Bilde av Alasdair Braxton: https://www.pexels.com/nb-no/bilde/by-hus-landemerke-gate-9454569/

Det festlige her er at jeg, som har reist så lite, har stått for all planlegging og alle bestillinger (bortsett fra parkering på flyplassen), så jeg håper alt går knirkefritt og at hotellet er levelig 🫣

Jeg har ikke pakket kofferten ennå:

Bilde av Edgar Okioga: https://www.pexels.com/nb-no/bilde/inne-design-farger-miljo-2646521/

men vi skal kun ha med oss håndbagasje, så det begrenser seg hvor mye vi kan få med. Og så må det jo være plass nok i kofferten til å få med oss både suvenirer og annet hjem 😉

Jeg gleder meg så ekstremt at jeg nesten ikke klarer å sitte stille! Og ja, det blir så klart litt caching der borte også, ingen hadde vel trodd noe annet 😂

Er det noen av dere som har vært i Edinburgh?

8 Comments

  • Kjersti

   Tove: Åh, du har vært der! Det finner jeg sikkert i bloggen din, så det må jeg lese 😊

  • Kjersti

   Tove: Jeg fikk lest, og det blir ikke noen spøkelsestur på oss, men ellers tror jeg at vi skal forbi eller gjennom de samme stedene dere var 😊
   Dean village er like nordvest for sentrum, et idyllisk lite område. The Vennel viewpoint blir betegnet som et av de fineste stedene du får utsikt til slottet fra, selv om man jo, som du skriver, ser slottet stort sett fra alle steder.

 • boerboelheidi

  Så moro 😊 Men begynte nesten å bli litt bekymret når jeg leste innlegget og så på bildene 🤔 Men så, heelt til slutt sto det at du skulle cache også, skulle nå bare mangle 🤪
  God tur, koser dere garantert på turen. Jeg hadde valgt som Eileif og blitt hjemme 🤣 Men jeg er sikker på at det er (nesten) helt trygt med fly 😁

  • Kjersti

   Heidi: Hun jeg drar sammen med driver ikke med caching, så jeg må prøve å begrense meg en aldri så liten smule 😂 Men noen funn skal det absolutt bli, jeg drar ikke noe som helst sted uten å cache 🤪
   Takk! Det har vært en del ulykker i Oslofjordtunnelen de senere årene, så jeg foretrekker faktisk både fly og båt fremfor lange tunneler nå 😮🫣

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.