Første helg i ferie

Nå har jeg ferie i 4 uker!!! 😄 Denne første helgen har jeg både gjort mye og ingenting. Gårsdagen ble nemlig brukt til å får gjort en del småting, som blant annet å vaske klær:

Jeg fikk, med god hjelp av Eileif, festet lyslenka i den ene “kula” jeg har ute, det var på tide. Jeg fikk også støvsugt både 2. etasje og kjelleren, og jeg fikk pottet om noen planter:

I det store fatet til venstre tok jeg ut sukkulenten og plantet den i en egen potte. Den er på nippet til å ta kvelden, så jeg håper miljøforandringen vil være godt for den. Eføyen fikk bli værende i det store fatet, kan ikke huske at jeg har hatt en eføy som har trivdes så godt noen gang. Den lille aloen nederst i midten fikk en større potte, det samme med den øverst til høyre som ligner på en aloe, men som er noe jeg ikke vet hva er. Den lille monsteraen nede til høyre pottet jeg om for ikke lenge siden, men den jorda var så vanvittig våt at jeg følte på meg at det ikke kom til å gå bra. Så nå fikk den ny jord i samme pottestørrelse.

I dag har jeg ikke gjort noe som helst. Været har vært skikkelig høstruskevær med regn og sterk vind, så det har vært godt å sitte inne, men jeg blir litt rastløs av å bare sitte sånn. Har ingen planer i morgen, så jeg tror jeg må forsøke å finne på noe, om enn bare litt rydding inne eller så smått starte med pakking til ferietur.

Må også bare ta med at rosen på utsiden av døra blomstrer villig nå:

Masse knupper!

4 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.