Antio sas april

Antio sas er gresk for adjø. Det skrives såklart ikke sånn på gresk, men jeg finner ikke ut av hvordan jeg kan få inn de greske bokstavene her, så da ble det sånn denne gangen.

Månedens høydepunkt:
Selv om jeg ikke er 100 % ferdig med datomatrisen, så er jeg ferdig med den hardeste jobben med den, og det er på alle måter månedens høydepunkt:

Jeg er altså så stolt over at jeg klarte det!

Månedens nedtur:
At Facebook tuller og tøyser av og til er ikke et ukjent fenomen, men at jeg skulle “miste” alle vennene mine klarte jeg ikke å forutse:

Okay, de hadde egentlig aldri blitt borte, og de var der de skulle igjen en dag eller to senere, men jeg hadde et snev av panikk noen sekunder første gang det skjedde.

Månedens bøker:
Det ble en bok i april, og den var en skikkelig positiv overraskelse:

Omtalen min finner du her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Jeg er vel ikke kjent for å være tidenes optimist, derfor var denne “værmeldingen” helt perfekt og den kan egentlig ikke bli mer meg:

Lo godt for meg selv når den dukket opp altså :p

Månedens Nairo:
Nairo får fortsatt en liten dæsj våtfôr med fiskeolje og glukosaminolje til middag. Da må det tørkes etterpå, og der har han mentaliteten til et lite barn: “Klarer sjøl!”. Men han og jeg er ikke helt enige i hva han skal bruke til å tørke seg med, for jeg brukte virkelig ikke kr. 700,- på ei fille. Det mener han er bare rett og rimelig. Dessverre rakk jeg ikke å filme mye av tørkeseansen, men jeg anbefaler allikevel at dere har på lyd, for det dukket opp noe uventet:

Moroklumpen! 😀

Månedens shopping:
Det er mye regninger for tiden, så det blir ikke mye shopping. Men jeg tok jo det store steget og klippet meg rimelig kort denne måneden, og det synes jeg går innunder shopping:

Jeg har ikke helt blitt vant til dette håret ennå, og det er absolutt mye jobb med kort hår. Så jeg vet ennå ikke om jeg kommer til å fortsette å ha det kort, eller om det blir å spare igjen.

Månedens strikketøy:
Dere er sikkert dritt lei av å høre det, men fortsatt holder jeg på med det som forhåpentligvis skal bli en gave. Som dere skjønner, strikker jeg ikke mye i løpet av en måned, så det tar sin tid. Men jeg vil anslå at jeg er ferdig med 3/4-deler av prosjektet, og jeg gleder meg til å bli ferdig. Litt.Lei.Nå.

Månedens naturbilde:
Bildet er tatt på Kruseter/Erte etter at jeg fant en cache tidlig en morgen før jobb:

Det var helt magisk, og mye penere i virkeligheten!

April har jo vært en veldig varm måned. Nå er det ventet at temperaturene skal synke, og det ser jeg frem i mot. For hvis denne sommeren blir som i fjor, så må jeg snu om på døgnet for at Nairo i det hele tatt skal få noe mosjon. Jeg må dra på jobb på morgenen, legge meg når jeg kommer hjem, stå opp rundt midnatt, gå tur med han i 3-tiden, spise middag ved 5-tiden og så dra på jobb igjen. Så jeg stemmer på en mild sommer i år!

2 Comments

 • boerboelheidi

  Du har ikke gresk tastatur altså ?
  Fine Nairo ? Klart han må få tørke seg der han vil ?
  Synes du er veldig fin med dette håret ? Men skjønner hva du mener med mye jobb..
  Det går ikke akkurat så fort med strikkingen her heller, men kommer seg sikkert etterhvert.
  Her er meldt kuldegrader, og snø.. men greit nok ?

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Nei, dårlig med det. Det finnes sikkert en måte å få inn greske bokstaver på, men jeg fant ikke ut av det.
   Han kan jo argumentere med at det er billigere å kjøpe ny madrass og å vaske laken enn å bytte ut gulvteppe, men jeg stemmer for at jeg tørker han :p
   Takk! Jeg får mye skryt altså, og det er veldig koselig! Så jeg får se om jeg fortsetter å være venner med krølltanga, eller om det dukker opp flere brannsår. For de har jeg hatt noen av allerede :p
   Blir det varmt i sommer, blir det ikke mye strikking. Holder på med ull, og ull og høye temperaturer passer ikke sammen.
   Ikke meldt kuldegrader her, men betydelig kaldere enn det har vært. Og det har snødd her i mai før, så jeg skal prøve å ikke bli overrasket hvis det skjer igjen.