April 2022

Nok en måned går mot slutten, april har gått veldig fort!

Månedens høydepunkt:
Uten tvil å gå tur på 7,5 km uten det minste vondt:

Sliten var jeg, men det var en utrolig deilig følelse å ikke ha de smertene jeg har hatt de siste par årene!

Månedens bok:
Huset ved nattens begynnelse av Catherine Banner:

Denne boka gir meg ikke de store oppturene, den er mer som en rolig reise gjennom tiden. Den bruker mye tid på det som er langt tilbake og mindre tid på de nyere periodene. Jeg får et forhold til de viktigste personene, men allikevel drar den meg ikke helt inn i handlingen.
Terningkast 3.

Månedens Nairo:
At lillegutt, på snart 11 1/2 år, gikk tur på 7,5 km uten problemer:

Han var litt stiv og støl dagen etter, men ikke mer enn hva jeg var. Og han var flink til å legge seg da vi tok pauser den dagen.

Månedens geocaching:
Turen med Raymond på Jeløy nord var en av de bedre cachedagene på veldig lenge. Fint vær, fine cacher, fint terreng, fin natur:

Månedens strikketøy:
Har strikka ganske mye på temperaturskjerfet i april, og nærmer meg nå slutten. Siden dette er en gave, vil jeg ikke vise frem noe mer før mottakeren har fått det. Håper jeg blir ferdig før sommervarmen setter inn, for jeg orker ikke sitte med varmt strikketøy i ull når gradestokken ligger jevnt på over 20 grader.

Månedens naturbilde:
På vei fra parkeringsplassen på jobb her om dagen, ble jeg oppmerksom på en bevegelse i øyekroken. Da jeg snudde meg, fikk jeg øye på et rådyr bare 4-5 meter fra meg:

Hun sto og tittet på meg, jeg skyndte meg å ta et bilde uten å forstyrre henne så altfor mye. En virkelig fin start på dagen!

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.