Barnebarn og gamle trakter

Om tirsdag fikk vi tilbrakt noen timer sammen med eldste lillemor, da vi var ute og spiste sammen med nesten hele min svigerfamilie:

Hun løp meg i møte og kastet seg i armene til mimmi (meg) da vi møttes, resten av ettermiddagen var hun veldig farfar-jente. Like koselig, begge deler ❤️

I dag dro vi til Oslo for å hilse på yngste lillemor og hennes mor. Det er litt under en måned siden lillemor fylte 1 år, og det er ikke så ofte vi får sett henne, så hun var veldig skeptisk til å begynne med, men en ny leke i bursdagsgave og litt tålmodighet var det som skulle til:

Og så var hun ekstremt opptatt av popsocket’en på mobilen min da jeg tok bilder:

Hun var nesten bare bestemor-jente i dag etter at jeg sluttet å være skummel, og det setter jo jeg stor pris på ❤️

På vei hjem i dag spurte jeg Eileif om jeg kunne få kjøre en bitteliten omvei, og det fikk jeg lov til. Dermed fikk jeg vist han hvor jeg er vokst opp, vi parkerte på gjesteparkeringa og tok en 5 minutters gåtur gjennom borettslaget. Her er oppgangen min, vinduet til mammas og pappas soverom er øverst til høyre, mitt rom er rett til venstre for det:

Det er 35 år siden vi flyttet derfra, og rundt 20 år siden jeg var der sist. Mye har forandret seg på alle årene, og Oslo er ikke hjemme lenger, men jeg føler meg allikevel hjemme akkurat der. Stas å se det igjen, og veldig stas å vise Eileif hvor jeg vokste opp!

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Hadde egentlig ikke lyst til å reise fra han, men han var såpass bra i magen i går morges at vi tok sjansen, og det gikk fint. Hadde det gått galt under operasjonen i dag, hadde jeg aldri tilgitt meg selv for å dra fra han i går, men nå gikk det bra, og da har du helt rett i at det var fint med en sånn dag i går ❤️