Bryllupsdag

I dag er det ett år siden Eileif og jeg ga hverandre vårt ja. Året har gått vanvittig fort, og jeg husker fremdeles det meste av vår vakre bryllupsdag. Heldigvis har jeg også mesteparten av dagen på bilder og video, og jeg tar det frem av og til og titter. At jeg ennå ikke har fått satt noen bilder inn i album, skal vi ikke snakke så høyt om…

Ganske kort tid etter bryllupsdagen, bestemte vi oss for at vi hvert år skal lage bryllupsmiddagen igjen. Siden årets bryllupsdag havnet på en mandag, var det enklest å gjøre det i går, og som tenkt, så gjort. Forberedelsene til middagen startet allerede på fredag, og vi har kjørt en litt forenklet versjon i forhold til det vi hadde for ett år siden.

Forretten var scampi med kremet mangosaus. Jeg klarte ikke å få mangosausen like glatt som den vi fikk i bryllupet, men den ble absolutt spiselig!

I bryllupet var det jo også en enkel salat og ristet pariserloff til, pluss at det ikke var like mye mangosaus.

Til hovedrett var det kalvestek med poteter, sjysaus med halvveis hjemmelaget vri, stekt sopp og kokt brokkoli:

I bryllupet var det også gulrøtter og blomkål til, men vi greide oss fint uten det i går.

Og til dessert var det Créme Brûlée. Eileif laget en prøve på dette for et par uker siden, og det var jo lett som en plett! Nå prøver vi oss frem med hvor mye sukker det skal være på toppen, og hvor smeltet vi vil ha sukkeret:

I bryllupet var det også et par lime-blader (tror jeg det var) og et bringebær på.

Mette ble vi ihvertfall, og vi har spist rester i dag. Mer dessert står også i kjøleskapet 🙂

Tenk at det er et år siden allerede!

Nå skal jeg finne frem brudekjolen min (som ennå ikke er renset…) og ta på meg den for første gang på et år. Har en mistanke om at jeg må holde pusten… 😉

Elsker deg, mannen min!

{minsignatur}

10 Comments