Burde-burde og skulle-skulle

Egentlig er jeg veldig lite glad i må-gjøre-ting. Jeg liker mye bedre vil-gjøre-ting, men voksenverden er innrettet på den måten at man (veldig ofte) må gjøre må-gjøre-ting. Men når man er bedagelig anlagt, så blir det mye burde-burde og skulle-skulle.

Jeg skulle ha begynt å fjerne jula, men det får heller stå én dag til, så setter jeg igang i morgen.
Jeg burde ha vært nedom Kjolen for å få telefonnummer til en syerske for å få gjort de nødvendige justeringene på brudekjolen, og hadde nå laget meg en huskelapp om å gjøre det til mandag, men når jeg gikk inn på hjemmesiden deres for å lage link til de, så jeg at det lå telefonnummer til syersken der. Da er neste steg å ringe syersken 🙂
Jeg burde ha tatt av sengetøyet på gjesterommet, men det er jo ingen som skal ligge der i overskuelig fremtid, så det er jo ingen hast.
Jeg skulle ha oppdatert linksiden på hjemmesiden min, for der er det en del blogger jeg ikke følger lenger, men jeg finner ikke overskuddet til å ta den jobben.
Jeg burde ha byttet ut noen av annonsene på bloggen, men der har jeg det samme problemet som i punktet før dette.
Jeg skulle ha lagt inn de to cd’ene jeg fikk til jul på pc’en, men det er en så kjedelig jobb at jeg må finne på noe moro å gjøre samtidig.
Jeg skulle ha funnet en haug med sanger som skal spilles i løpet av bryllupskvelden, men jeg vet ikke hvor jeg skal starte å lete. En idé er jo å starte i min egen cd-samling kanskje?
Jeg burde ha gått gjennom regningsarkivet mitt og kastet det som ikke er nødvendig å ta vare på, men det er også en av de kjedelige jobbene.
Jeg burde ha kommet lengre på bryllupstalen. Ingen god grunn for å utsette det.

Ethvert tips som får sparket meg i den delen av kroppen som jeg sitter på og som dermed får meg til å sette igang tas imot med stor takk og ydmykhet!

{minsignatur}

6 Comments

 • Siv Anita

  Ta en kopp te, la tankene fly, og tenk at; Livet er ikke bare burde-burde… NESTE helg, kanskje…?!?! 😉

  Du har jo så veldig god tid til bryllupet, jeg mener FEM måneder! 😉

  Senga drar jo ingen steder – hvis dere ikke blir utsatt for ran, med noget spesielle ranere!?!?!

  Brudekjolen; her ville jeg stresset litt – siden du ikke kjører symaskin selv!?!

  Talen? Men kjære deg, den kommer vel av seg selv på bryllupsdagen – når alt er bare magi?!?!

  Og en ting til; jeg vet av LANG og BRED erfaring at nissene og hybelkaninene ikke drar noen steder før jeg tar dem fatt i dem selv… så da plager de vel ingen?!?!

  … du ler litt nå, ikke sannt? 😉

  Orkan-klem på vei!!! 😉 Thi-hi…

  • Kjersti

   Siv Anita: Akkurat den neste helg kanskje-tankegangen er jeg også veldig flink til 🙂 Men jeg har store planer om å være flink denne helga faktisk, skal minimum få bort all julepynten. Klarer og orker jeg mer, ja så er det bare en bonus.

   Nei, senga går ingen steder, og så spesielle ranere håper jeg ikke finnes *ler*

   Talen, vel jeg er nødt til å ha sånt klart på forhånd, jeg er ikke i stand til å ta sånne ting på sparket.

   Kjolen, der er jeg nødt til å gjøre en endring på BH’en før jeg kan ta med med kjolen til syersken, så jeg venter på at min forlover skal ha tid til å stikke nedom og få på meg kjolen så jeg vet hvordan jeg skal gjøre om BH’en først. Skal høre med henne igjen om hun har tid en av dagene. Jo, jeg kjører symaskin selv, men ikke med stoff i *ler*

   Ja, vennen, jeg ler nå, tusen takk 🙂

   Og skulle det begynne å blåse veldig i natt, så vet jeg hvorfor 😉 Stor klem tilbake 🙂

 • Siv Anita

  Føler du huset riste? Klokka er 01:34 og klemmene bør være fremme nå! Jeg var ute og prøvde å fange dine, men når de prøvde å blåse meg videre nordover – da gikk jeg inn igjen, for til nordpolen vil jeg ikke!!!

  He, he… nå ler du igjen – ikke sannt?!?!
  *KLEM*

  • Kjersti

   Siv Anita: Ja, jeg ler 🙂 Klokka 0134 sov jeg veldig godt og kan ikke huske om huset ristet eller ikke. Men jeg tenker at når jeg stikker hodet på utsiden av døra en eller annen gang i dag, så står klemmene i kø og venter på meg på gårdsplassen 😉

   Det kan ikke være mine klemmer som forsøkte å ta deg med til nordpolen altså, jeg sender bare koselige klemmer 😉
   Klem! 🙂