Bursdagsfeiring

Siden bursdagen min er på en hverdag i år, var det mer praktisk å ha feiringen i dag. Da slipper alle småbarnsforeldrene som kommer hit å måtte stresse med å komme seg hjem til leggetid og slikt. Så da hadde jeg åpent hus noen timer på dagen i dag, og vi hadde det absolutt veldig koselig!

Mamma kom først, og hadde med seg sin vidunderlige sjokoladekake. Like etter kom, C, A og L. De hadde vært på høsttakkefestgudstjeneste og kom rett hit etterpå. Jentene koste seg med sjokoladekake og seigmenn:Det er egentlig ingen av oss som er noen kakeelskere, men begge kakene er jo så gode at man bare må spise. Her koser E seg:Så kom S, S og E, og dermed forsvant E og A bort til pc’en for å se på barnesidene til NRK:Utrolig moro å se disse småjentene ha full kontroll på pc’en allerede.

Mamma og C skravlet i vei:E hadde pyntet seg med høye hæler bare for meg, så jeg måtte jo få med de på bilde:S og S skal bli foreldre igjen i november og E blir storesøster for første gang. Det er forresten de jeg broderer til for tiden. Jeg har ikke brodert et eneste sting denne uken, så broderingsoppdatering kommer om en uke.

Gjestene takket for seg etter noen koselige timer, og da satt E igang med middagen:Mamma hadde laget deilig fårikål, D fikk pølser siden han ikke liker fårikål. Men vi ble mette alle sammen 🙂Alt i alt en herlig feiring med mange av de jeg er glad i rundt meg, og jeg har kost meg masse!

Bildene kan også sees her.

{minsignatur}