Forberedelser

Dagen i dag har gått med til alt mellom himmel og jord av forberedelser. E har støvsugd og holdt D med selskap mens han har spilt tv-spill. Jeg har tørket støv, ryddet litt mer på kjøkkenet og gitt meg selv litt pleie. Nå gjenstår å rydde ut av oppvaskmaskinen og vaske over kjøkkengulvet, så er jeg klar for innrykk i morgen.

Har vært alene hjemme de siste par timene. D skulle på kino med en kompis så E kjørte han ned og venter på han til han er ferdig. Så tar de med McDonaldsmat hjem, mye bedre det enn den kjedelige tomatsuppa som var planlagt. Mye dyrere også. Resten av kvelden skal bli tilbragt foran tv’n for å se på Skal vi danse, mobilen avslått og kroppen i hvilestilling i sofaen. Jeg har ikke bestilt noe regn i kveld som kan ødelegge for tv-signalene, så dette må bare gå bra.

Håper dere alle har en fin lørdag og koser dere masse!

{minsignatur}

2 Comments

 • Siv Anita

  Eplekaka så bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ god ut… og de er vanligvis VELDIG gode!!!

  Må jo være litt rart for deg nå, som E kan kjøre rundt selv, og du kan være alene hjemme mens han ordner opp!?!?! 😉

  Håper du koser deg i dag, og at morgendagen blir like magisk!!!

  SuperBamseKLEM

  • Kjersti

   Eplekaka er knallgod! Mesteparten av oppskriften hører faktisk egentlig til en sjokoladekake, lurte veldig på om venninna mi hadde tatt med feil oppskrift om fredag 🙂

   Ja, det er veldig rart! Har ikke vært så mye alene siden han flytta inn her 🙂 Men det er faktisk litt deilig å ikke måtte kjøre hit og dit hele tiden, samtidig som det er rart å være hjemme uten E.

   Folket ramler inn ganske snart tenker jeg, og mamma blir igjen etterpå for å spise middag sammen oss, hun har laget fårikål og jeg gleder meg som et barn! Først masse koselige mennesker og så namnam-middag. Kan det bli bedre? 🙂
   Stor skviseklem tilbake 🙂