Bye bye juni

Første sommermåned er over om noen timer. Hva skjedde?

Månedens høydepunkt:
Grilleventet på Björnerödpiggen:

Været var ikke akkurat på vår side, men det var veldig koselig!
Jeg husker godt hvor spent og nervøs jeg var første gang jeg skulle på event. Nå er jeg nesten litt lei meg hver gang det er et event i nærområdet som jeg ikke har mulighet til å dra på. Event er koselig!

Månedens nedtur:
Vi har hatt en del dager uten strøm og/eller nett denne måneden:

Er ikke det minste moro…

Månedens bøker:
Den første var I gode og onde dager av Gill Paul:

Omtalen min finner du her, og jeg anbefaler at du tar en titt på den.

Den andre var Helenas hemmelighet av Lucinda Riley:

Her kan du lese den omtalen.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Dette er ikke jordet nærmest huset vårt, men nabojordet:

Har du sett noe så vakkert?!?! Et helt jorde som bare lyser sommer!

Månedens Nairo:
Jeg trodde jeg strakk strikken for langt da vi gikk løs på en 9 kilometers tur:

Men det gikk altså så fint! Joda, sliten var han, men det var Eileif og jeg også. Men Nairo hadde ikke det minste plager i etterkant, ikke noe stiv og støl i det hele tatt, og DET var godt å se!

Månedens shopping:
I flere år har jeg brukt noen av kremene til Ole Henriksen. Jeg har vært forholdsvis fornøyd, men ikke helt. Dessuten synes jeg det er lettere å få tips fra noen som kan hud, derfor bestilte jeg meg en time hos DeLuxe Spa Clinic i Fredrikstad, for de er også forhandlere av Dermalogica, og de produktene hadde jeg lyst til å teste. Men når prisen er såpass høy, vil jeg være sikker på at jeg kjøper produkter som passer til meg, derfor ville jeg ha en time først, og det var jo også en time med ansiktspleie.

Var tidlig ute, så jeg satt meg på bryggekanten først:

Det var en veldig behagelig time, jeg kjøpte med meg noen produkter derfra og har kjøpt resten på nett i etterkant. Må benytte muligheten når det er salg her og der siden, som sagt, produktene er såpass dyre.

Månedens strikketøy:
Kanskje jeg bare skulle legge ned dette avsnittet?

Månedens naturbilde:
Må bli fra turen vår til Hjortens udde:

Som dere skjønner, blir jeg aldri lei av bilder av vann.

4 Comments