Dag 10 – Din verste uvane

Denne utfordringen var vanskelig. Ikke fordi det er vanskelig å komme på noen uvaner, de har jeg mer enn nok av. Men det var vanskelig å velge. Jeg vet derfor ikke om denne uvanen er min verste, min kjære er ikke enig med meg i at denne er den verste, men det er vel kanskje den uvanen jeg har som irriterer meg mest.

Min verste uvane er at alle ting må ha en fast plass. Nå tenker sikkert mange at det må være en god vane, og dere tenker sikkert også at det må se pent og ryddig ut hos oss til enhver tid, men jeg kan avkrefte begge deler.

Selv om tingene skal ha en fast plass, så kan den faste plassen godt være midt i rotet. Jeg har en stabel med artikler, infobøker, skrivebøker og slikt på det ene hjørnebordet i stua. Stabelen ser ikke pen ut, men jeg vet nøyaktig hva jeg har i den. Det er også et sabla rot i boden vår oppe, men jeg vet også nøyaktig hva jeg har der, og så og si hvor hver eneste ting der er.

Ja, det er en god vane at enhver ting har sin faste plass. Men når jeg halvveis freaker ut hvis en av fjernkontrollene ligger på feil sted på stuebordet, da er det ingen god vane lenger. Og dere: egentlig burde min verste uvane være at jeg overdriver. Got it? 😉

Huff, vanskelig oppdrag i dag gitt 🙂

{minsignatur}

8 Comments

 • Heidi

  Hehe, egentlig glad for at jeg ikke har den utfordringen på bloggen. Jeg hadde aldri klart å velge min verste uvane.

  • Kjersti

   Heidi: Det ble et spørsmål om å velge den uvanen som ikke skremte bort leserne, men som allikevel kunne være ærlig og underholdende 🙂

  • Kjersti

   Pia: Jeg var faktisk inne på tanken, men så slo det meg at jeg ikke ser på røykingen som en stor uvane. Jeg vet det burde være det, og jeg vet jeg burde sluttet, men fremdeles er det dessverre sånn at jeg koser meg med røyken 🙂

 • Carina Josefine

  Haha, jeg kjenner meg igjen her altså!
  Jeg har også system i rotet, og skulle det skje at det blirr ryddet av noen andre, så finner jeg jo ingenting! Nå er det ikke ofte det skjer da…

  • Kjersti

   Carina Josefine: System i rotet fungerer like godt som et perfekt ryddig hjem! Tror jeg da, for jeg har vel egentlig aldri hatt et perfekt ryddig hjem… 😉 Jeg tror vi har kontroll på det meste av tingene våre, jeg, og så lenge vi ikke lar det gå så langt som de i Syke Samlere (TV-programmet), klarer vi oss bra 🙂