Dag 11 – Rommet ditt

Her kommer det tydelig frem at utfordringene er laget av noen som bor hos foreldrene sine fremdeles, eller bor i et kollektiv. For jeg har ikke noe eget rom lenger, jeg har et helt hus!

Nå kan vi vel si at kjøkkenet er litt mer E’s sitt enn mitt, og vaskerommet er litt mer mitt enn E’s, men ellers er jo alt vårt.

Og nei, dette bildet er ikke tatt i dag, heldigvis 🙂 Dette er tatt ca halvannen måned etter at jeg kjøpte huset 🙂

{minsignatur}

2 Comments

 • Carina Josefine

  Hvis jeg skulle tatt bilde av rommet mitt, hadde jeg nok tatt bilde av stuekroken min. Det er liksom der jeg tilbringer aller mest tid, og har alt rotet mitt.

  Den verandaen vi ser på huset ditt må være innmari fin å ha om sommern?

  • Kjersti

   Carina Josefine: Jeg vurderte stuekroken jeg også, men bråombestemte meg. Vet egentlig ikke hvorfor 🙂

   Ja, den verandaen er ikke dum. Det at det er tak over deler av den gjør at vi kan være ute uansett vær. Men det store treet til høyre for bildet skygger for sola mesteparten av dagen. Bildet er også tatt fra vest, dvs at sola ikke stikker inn under taket før langt på ettermiddagen. Så det er sånn både og med verandaen. Planen er å lage den større, men det blir antagelig mange år til.