Denne har jeg lyst til å vinne!

Det er ikke ofte jeg kommer over gode blogger lenger, men av og til har man flaks og ender opp hos noen man virkelig liker fra første setning. EventyrElin er en slik blogg, og selv om hun også skriver om ting ganske langt utenfor mitt interessefelt, så skriver hun så bra at selv de innleggene blir interessant å lese. Så liker du å lese om livet i nord, friluftsliv, hverdagsgleder og -opplevelser, mammalivet til tre gutter og en baby på vei, ja da anbefaler jeg så absolutt EventyrElin!

Nå har hun en giveaway, og det er ytterst sjeldent jeg sier nei til å være med på en konkurranse.

1 290614 blogg311

Jeg har selvsagt vært innom dialekttempen.no, og jeg ble litt skuffet over at de ikke hadde en gradestokk med Halden-uttrykk på. Men jeg synes det var veldig moro å finne Aremark der inne! Allikevel er det Tromsøtempen jeg ønsker meg hvis jeg skulle være så heldig og vinne:

2 290614 07755_Troms__1Eileif har selvsagt tittet på uttrykkene, og han kjenner de igjen alle sammen 🙂

Tror jeg allerede vet hvor denne skal henge hvis jeg er så heldig at jeg vinner! 🙂

2 Comments

 • EventyrElin

  Takk for så mange fine ord, gjett om jeg tar det til meg, altså! 🙂 Det blir spennende å se hvem som stikker av med egen måler – om det blir deg må du legge ut bilde av plasseringa..! 😉

  • Kjersti

   EventyrElin: Bare koselig, jeg mener det fremdeles! Og du skal ta det til deg! 🙂
   Jeg lover å gi måleren et eget innlegg hvis jeg blir den heldige, skulle bare mangle 🙂