Desember 2021

Siste månedsoppsummering for dette året. 2021 ble omtrent like rart som 2020, og jeg klarer ikke fatte og begripe at vi har levd i en pandemi i 21 måneder. Det var jo bare her om dagen at Erna stengte ned landet! Samtidig har man jo kommet inn i noe som kan ligne en ny normal, hvor det er naturlig å holde avstand, og man ser ikke rart på folk med munnbind.

Månedens høydepunkt:
Først var det juleshoppingturen sammen S og C:

Alltid utrolig koselig å tilbringe tid sammen med disse to, og nei, det vokser ikke ei plante opp av hodet mitt 😀

Så var det å få feiret julaften sammen med mamma:

Akkurat i år ble det ekstra spesielt <3

Månedens bok:
Det er fryktelig lenge siden jeg leste noe av en av mine favorittforfattere, John Grisham, men i desember leste jeg ferdig Camino Island:

Jeg har vært stor fan av John Grisham i mange år. Dette er langt fra en av hans beste bøker. Ikke misforstå, jeg liker skrivemåten og alt som driver boka fremover, men det er knapt så denne kan kalles krim. Mangler skikkelig spenning, og det blir litt for mange skurker til at jeg klarer å holde skikkelig styr på de.
Terningkast 4.

Månedens Nairo:
Lillegutt fylte 11 år i begynnelsen av måneden:

Pelsmessig ser han nå ut som en mellomting mellom ei tispe etter et valpekull og en unghund som har kastet valpepelsen men ikke fått full voksenpels. Jeg vet ikke om jeg synes at det gjør at han ser yngre eller eldre ut, men han er i fin form ellers, så jeg prøver å ikke være veldig bekymret. Mammas lille vakre er han uansett <3

Månedens geocaching:
Har ikke blitt mye caching i desember, men jeg hadde fin utsikt imens jeg fikk gjort om en DNF til et smilefjes:

Månedens strikketøy:
Her må jeg skuffe dere, for jeg har strikket så lite i desember at det ikke er verdt å ta noe ekstra bilde av. Jeg så for meg at jeg skulle strikke mye i romjula, men når jeg først har sittet i sofaen og tittet på tv (som jo er strikketid for meg), så har jeg villet ha fullt fokus på filmene. Godt jeg ikke har det travelt med det jeg strikker på!

Månedens naturbilde:
Vi fikk et par dager med skikkelig snø i romjula, og selv om det er fryktelig upraktisk med snø, så er det veldig vakkert. Her fra en liten gåtur på Risum om onsdag:

Så vil jeg bare takke dere alle for det gamle året, for at dere stikker innom og leser stort og smått om hva som skjer i min lille verden. Håper 2022 vil vise seg fra sin aller beste side for oss alle sammen! <3