Det er så kaldt!

I likhet med meg, er ikke Nairo spesielt glad i denne varmen. Han peser omtrent hele dagen, og han skjønner ikke helt at det er vanskelig å få brukt opp all energien han har i kroppen, uten at det skal bli ennå varmere for han. Han kommer gjerne bort med tennisballen og inviterer til lek, men så legger han seg ned og peser etter 3 minutter. Og da snakker jeg om lek inne, ikke ute i solsteken.

Det er lenge siden han har fått kyllingklubbe, og i dag tenkte jeg å kanskje hjelpe han litt med å få ned temperaturen ved å gi han den frossen. Jeg har prøvd dette før, men det er lenge siden, så jeg var spent på reaksjonen. Men den var akkurat som forrige gang:

Er såvidt han vil slikke på maten, for det er jo altfor kaldt! :p Samme skjer hvis jeg gir han noe som helst annet som er frossent, han vil helst ikke ha det.

Men det tok heldigvis ikke lange tiden før han mente den var spiselig:

Og da koste han seg virkelig. Om det hjalp på pesingen hans er jeg dog veldig usikker på 😉

2 Comments

 • boerboelheidi

  Spiser han ikke is om vinteren heller? Jen knasker is ute om vinteren, eg får vondt i tennene bare av å se det. Amanda gjorde det samme, og Chakira.
  Er nok mange hunder som strever med været vi har hatt siste tiden, og de med pels sliter sikkert litt mer. Det går jo over så lang tid også, ikke nok med en uke eller to nei 🙁

  • Kjersti

   Heidi: Når Eileif gir han is, spiser han greit. Når jeg gir han is, vil han knapt ha. Isbiter vil han ikke ha. Arkas var mer glad i is, Santo elsket det.
   Nå isolerer jo pelsen til Nairo litt mot varmen også, men det er nok mange som sliter for tiden ja. Det var utrolig deilig med turen i går, hvor det luftet såpass at jeg frøs litt. I dag har det også luftet litt, men det har vært høyere temperatur, så vinden hjalp ikke like mye.