Det klør!

Det er en del ting som har med sommeren å gjøre som jeg godt kunne vært foruten. Temperaturer over 20 grader er en av de tingene, men jeg vet at jeg blir stemt ned på det området 😂 Mygg, knott og klegg er andre ting, og der tror jeg de fleste er enige med meg.

Jeg prøver å unngå å klø så godt jeg kan, men når jeg til og med klør i søvne, da er det ikke stort å gjøre:

Dette er venstre arm utstrakt, det nederste stikket er akkurat i albueknekken og det ser jo mer ut som psoriasis enn et myggstikk.

Dette er høyre bein:

Aner ikke hvor blåmerket kommer fra, men jeg har klødd sår på myggstikket der også. I tillegg har jeg på ryggen, på brystet, på hofta og på lårene, og jeg holder på å klikke i vinkel. Det jeg har prøvd av kløstillende hjelper ikke, og jeg kjenner heller ikke når jeg blir stukket, så jeg får ikke slått ihjel de blodsugende krypene i tide.

4 Comments

 • Nøve

  Helt enig med deg. Sommertemperatur på 15-20 c hadde vært passe, kanskje vi hadde sluppet de plagsomme insekta også…

 • Tove

  Helt enig. Selv om jeg har hevet grensen til 22 grader. Det klør og det klør. Jeg er imponert over alle som greier å la være å klø. Hos oss er det ekstra mye mygg der jeg pleier å gå luftetur.

  • Kjersti

   Tove: Jeg er ihvertfall ikke en av de som klarer å ikke klø! Jeg synes det er mygg over alt hvor jeg går tur, lurer på om det er en egen myggkoloni som forfølger meg 🤪

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.