Vitlycke og omegn

Ut på tur sammen med Lisa, hennes datter og Raymond igjen i går. Turen gikk til Vitlycke og omegn, som er et verdensarvområde med helleristninger, gravplasser og bosteder. Jeg har vært der en del ganger før og tatt det meste av cacher, Lisa og Raymond hadde ikke vært der og cachet så mye før.

Det ble en stopp på veien dit sånn at jeg fikk tatt en cache de hadde tatt, og som jeg ikke ville ha klart å få tak i alene. Veldig takknemlig for hjelpen! Så kom vi frem til Vitlycke, og det første området vi gikk i hadde jeg ikke vært før:

Inni huset så det sånn ut:

Det var mange detaljer både ute og inne som var verdt å få med seg, sånn som denne:

Og denne låsen på en port:

Det ble en del gåing, men siden lille var med, gikk det i et veldig behagelig tempo:

Opp den bratteste stigningen for dagen, og da ble utsikten sånn:

Tror jeg tok omtrent det samme bildet sist jeg var der oppe 😂

Vi måtte kjøre litt hit og dit for å finne alle punkter til en lab-runde jeg allerede hadde tatt, men også til en omfattende multi som jeg aldri har giddet å ta, nettopp fordi den er så omfattende. Men alt blir lettere når man er flere, selv om jeg ikke på noen måte skal påstå at jeg var til så veldig mye hjelp med selve multien.

Lisa puttet på et filter som gjorde at vi så like unge ut som vi følte oss:

Den som leter skal finne:

Joda, vi fant 🤪

Til sist ble det en liten gåtur i dette området:

Det var vel ikke mer enn et par-trehundre meter til dette:

Og så fikk jeg blomst av lille:

Hun kaller meg forøvrig for Kæchi, noe som jo høres ut som en kombinasjon av navnet mitt og caching/cache. Et helt perfekt kallenavn 🥰

Det ble 4 funn på meg i går: 2 tradisjonelle, 1 mystery og 1 multi. Varmt og klamt var det, men det ble allikevel en perfekt batterilading og relativt tidlig hjemme.

4 Comments

 • Lisa-fisa

  Ikke undervurder hjelpen i å underholde den lille. Det er hjelp nok for en hel bataljon visse dager 🩷🩷🩷

  • Kjersti

   Lisa: Det forstår jeg, og jeg synes det er kjempestas ❤️ Og jeg prøvde å telle både rom og streker og prikker, men jeg føler jeg får mye gratis.

  • Kjersti

   Tove: Det er massivt! Nå ligger det spredt ut på flere steder som er greiest å kjøre mellom, men det er virkelig imponerende og verdt en tur. Ikke langt fra Strömstad.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.