Det kunne vært verre!

Se, positive Kjersti stikker innom igjen! 😉 Kanskje det er sånn at jeg blir mer positiv jo mer jeg sier det?

Første kursdag er over, og, som overskriften tilsier, så kunne det så absolutt vært verre! Som jeg skrev om lørdag, så blir det mye oppfriskning av emner for meg, men det blir også totalt nye og for meg krevende ting. Så får vi bare håpe at hjernen min ennå ikke er for gammel til å ta inn mye ny informasjon 🙂 Nivået på de forskjellige delene av kurset blir nok ganske variert, for vi er 21 kursdeltakere med totalt forskjellig bakgrunn. Noen med null erfaring og noen med årevis av erfaring.

Kjøringen gikk bedre enn forventet i dag. Brukte såvidt i overkant av en time hver vei, og hvis dagens rushtrafikk var representabel for rushtrafikken hver dag, skal jeg ikke klage. Jeg fant kjapt frem til der kurset avholdes, men er litt usikker på om parkeringen jeg har funnet meg er gratis eller ikke. Ingen bot i dag, og jeg fant ikke noe skilt, så jeg prøver på det samme i morgen 🙂

Kursdagene går fra kl. 9 til kl. 15 hver dag. Det kan jeg også på alle måter leve med, jeg bare synes det er totalt unødvendig med en times lunch. Kunne heller hatt en halvtimes lunch og dratt hjem en halvtime tidligere. Og jeg skal bøye meg i støvet og ta tilbake lørdagens “sutring” over null sommerferie i år, for jaggu får jeg 4 uker ferie! Det hadde jeg aldri i verden trodd!

Det jeg trodde kom til å bli utfordrende, og som blir utfordrende, er at jeg ikke får sett min kjære de dagene han jobber kveld, for selv om jeg slutter kl. 15, så er jeg ikke hjemme før han må dra på jobb. Og de dagene han jobber dagtid blir Nairo alene hjemme i noe over 8 timer. Det var ikke noe bra sted å ta han med seg slik at han kunne sitte i bilen, så han må dessverre være hjemme. Liker ikke den løsningen, men må man, så må man.

God mandagskveld fra en overraskende positiv Kjersti 🙂

{minsignatur}

8 Comments

  • Kjersti

   Pia: Nå har jeg jo vært stillesittende i noen måneder, så det er nok derfor kjøringen ikke er noe problem ennå. Tar nok ikke lang tid før jeg blir dritt lei igjen 🙂 Men så lenge jeg er hjemme ved 16-tiden istedenfor ved 17-tiden, så hjelper det masse! 🙂

  • Kjersti

   camilla: Det blir nok noen deler av kurset som blir kjempekjedelig, men da får jeg bruke de dagene på å terpe på det jeg ikke kan fra før 🙂

 • Heidi

  Så bra at (nesten) alt ser ut til å være bedre en fryktet. Og ikke minst at du vet at du har noe å gjøre så langt fram i tid 🙂

  Chakira hadde ikke problemer med å være alene i 8 timer, ikke så ofte det skjedde, men de gangene hun ble alene så lenge, så gikk det helt fint. Så krysser fingrene for at Nairo takler det bra også.

  Sommerferie høres bra ut 🙂 Jeg syntes det var rart om dere ikke skulle ha ferie, for som oftest er det “innbygd” i nesten alt av kurs o.l

  • Kjersti

   Heidi: Det skal absolutt bli noen spennende måneder ja, håper ting jeg har synes vært vanskelig før kommer litt lettere nå 🙂
   Arkas hadde heller ikke problemer med å være alene såpass lenge, og en gang må jo være den første for Nairo også. Jeg tror nok det går bra, og vi satser på at han finner roen på soverommet vårt uten å spise opp senga 🙂
   Jeg har tydeligvis ikke gått så mye på kurs før, for jeg forventet ikke sommerferie. Og 4 uker er jo luksus!

 • Carina Josefine

  Så godt å lese, at noe av det du grudde deg til, slett ikke var så ille. Det er fint å bli overasket, når det går den veien!

  Lykke til videre 😀

  • Kjersti

   Carina Josefine: Jeg vil vel faktisk påstå at det er det beste med å være pessimist, man blir ganske så ofte positivt overrasket 🙂
   Tusen takk! 🙂