Ekstralys på kontoret

Til jul fikk jeg nytt tastatur til pc’en min, et skikkelig fancy tastatur med lys:

Jeg ble litt koko av å ha skiftende lys, så jeg stilte det inn på denne rosalilla fargen, og det passer meg helt perfekt.

Musa har blitt litt sliten i det siste, så det var på tide med en ny. Jeg hadde litt tid i går før jeg skulle ha fullkroppbehandling på Spa og velvære (ikke noe innlegg om det, da jeg konsentrerte meg om å nyte i stedenfor å ta bilder, men det var helt fantastisk!), så jeg stakk innom Elkjøp. Nå hadde de veldig mange å velge mellom, men få som var utstilt, derfor fikk jeg ikke testet så mange. Og til slutt bestemte jeg meg bare for å gå etter utseende, og dermed ble det denne:

Rosa gamingmus med lys! 😂 Jeg tror ikke det er mulig å sette denne til kun én farge, så den pulserer i alle regnbuens farger og enda litt til, og det plager meg ikke i det hele tatt. Men etter ett døgns bruk kan jeg med sikkerhet si at den er litt for stor for meg, og det kan bli litt slitsomt og anstrengende. I tillegg er den nesten litt for lett, noe jeg ikke trodde skulle gjøre noe, men det gjør det faktisk. Så det blir nok en ny mus igjen en eller annen gang, og så lenge denne bare kostet kr. 167,-, har jeg ikke så dårlig samvittighet for “bomkjøpet”. Denne kan fint være en reserve, og så kan jeg finne en annen som har like fin farge 😍

3 Comments