Topp geocachingopplevelser i 2023

Her kommer den årlige oversikten over topp opplevelser i året som gikk. Linkene er til cachebeskrivelsene, men det er ikke sikkert at bildet har noe med akkurat den cachen å gjøre.

Alenetur til Kongsten fort og Øra
Hadde en veldig fin tur alene til Fredrikstad i januar, og jeg var heldig med både vær og lys:

Cachen jeg linker til var en multi jeg knotet litt med, men jeg fant frem og koste meg underveis.

Alenetur i Elinborgskogen
I en av feriedagene i vinterferien dro jeg alene til Elinborgskogen i Fredrikstad for å gjøre ferdig en trail jeg hadde begynt på tidligere. Det ble en superfin dag i nydelig vær:

Alenetur til Askim og blant annet Romsåsen gruver
Nok en alenetur der fokuset var mange funn, og en god del av de ble på et veldig spennende sted, nemlig Romsåsen gruver. Jeg er nok ikke flinkest til å sette pris på geologiske opplevelser, men her var det mye fine farger i fjellveggene:

MEGAevent i Horten sammen med Lisa og Raymond
Endelig kom MEGAeventet til Horten (det skulle vært der i mai 2020), og heldigvis hadde både Raymond og Lisa mulighet til å være med. Det ble en strålende dag i fint vær med masse funn og masse moro. Linken og bildet er til en ubåt på land:

Torgauten-tur sammen med Lisa og datteren
Enhver tur som går langs hav er en fin tur i mine øyne, og det blir jo bare bedre med godt selskap. Lisa og jeg dro med datteren hennes på mysteryrundetur på Torgauten i Fredrikstad, og siden Lisa bar datteren på ryggen, stupte jeg inn i busker, trær og kratt:

Runde på Slevik sammen med Raymond
Igjen; tur ved hav og godt selskap gjør det til en fin dag. Denne gangen var det Slevik i Fredrikstad sammen med Raymond, en nydelig runde med fabelaktig utsikt:

Jeg skal ikke engang klage over at Raymond dro meg med til en avstikker som ikke hadde en cache ved seg, for da fikk jeg sett Hankø i tillegg.

Labrunden i Horten
Ikke noen link å by på her, men labrunden må nevnes som en av de store opplevelsene i 2023. Jeg dro alene, jeg gikk nesten 2 mil, jeg fikk 480 funn, og jeg rundet 6000 funn totalt:

Jeg hadde mye vondt i beina den dagen, det kom noen regnbyger underveis, og jeg hadde lyst til å gi opp flere ganger, men jeg sitter igjen med en følelse av stolthet over at jeg klarte målet mitt, pluss at jeg hadde mange veldig koselige samtaler med folk og hunder jeg møtte underveis.

Alenetur på Høiås
Skulle på konsert på kvelden, men trengte noen funn, og da ble det skogstur på formiddagen. Denne var verdt både ett og flere favorittpoeng, og det var fint å gå der også:

Kreativitet
En dag i august trengte jeg ett funn, og valget falt på denne cachen. Slitsom? Ja. Men å så verdt det. Ikke bilde, da jeg ikke vil spoile noe.

Mer kreativitet
Her blir man lett fintet ut, men heldigvis fant jeg loggen. Og fikk shoppet i tillegg:

Igjen en cache som er verdt masse favorittpoeng.

Enda mer kreativitet
Vil ikke spoile med bilde, men jeg blir så imponert over hva folk får til å lage. Og like imponert når jeg klarer å få tak i loggen.

Koselig tidsfordriv
Den siste cachen/opplevelsen som får bli med i oversikten, er denne koselige saken. Tar litt tid å logge, men det er det verdt!

4 Comments