Elg på epleslang

Tredje dagen hjemme med feber, hoste, sår hals og generelt veldig lite energi. Dagene går med til å sløve i sofaen eller foran pc’en, glane på mer eller mindre dårlige program/videoer, og ytterst lite ellers. Men i morges fikk Nairo og jeg oss en overraskelse da jeg gikk ut på gårdsplassen med han. Idet vi kommer til hans favorittre og jeg titter rundt hjørnet av huset, får jeg øye på en elg nederst i hagen! Det er jaggu ikke ofte, og elgen fikk umiddelbart øye på oss også, så jeg dro med meg Nairo tilbake så vi ikke skulle forstyrre elgen. Nairo fikk tisset, og vi gikk rett inn igjen så jeg fikk tatt noen bilder gjennom vinduet:

Den var helt klart på epleslang:

Så håper jeg bare at den ikke blir full, for jeg har ikke det minste lyst på en mannevond elg i traktene. Men det var utrolig koselig å ha den her en liten stund, og jeg finnes ikke redd så lenge jeg har retrettmuligheter.

2 Comments