En god del kortere

Andre og siste feriedag i dag, og som jeg skrev i går, måtte jeg tidlig opp i dag da jeg hadde en avtale i byen kl. 0830. Avtalen var på høy tid, for nå er det sånn cirka ett år siden forrige frisørbesøk. Jeg pleier jo ikke å klippe meg mer enn en gang i året, men da er det gjerne veldig nødvendig.

Sånn så det ut før saksa var borti:

Jeg ville ikke klippe meg kort, men jeg ville absolutt ta en god del. Og en god del tok hun 😂 Nå ser det veldig kort ut siden hun krøllet det, men jeg tror dette blir veldig bra. Og skulle jeg ikke være fornøyd, tar det ikke lang tid før det har grodd en cm eller tre:

Jeg vurderer kortere med permanent igjen, men jeg vet jeg sa til den ene sjefen min at hun måtte stoppe meg hvis jeg vurderte det igjen, så da skal jeg kanskje droppe det? Husker ikke lenger hvorfor jeg sa at hun måtte stoppe meg, og så lenge jeg har glemt det, kan det ikke ha vært så ille, sant? 🤪

4 Comments

 • Annikken

  Så fint det ble 🤗 Deilig å få ny sveis 🥰 er så lett å bare la det vokse og ikke gidde å gjøre noe med det når det er langt , sånn er i hvertfall jeg 🫣 men et frisørbesøk med litt frie tøyler pleier å bli bra om man har fast frisør som kjenner en , det blir skikkelig fint ❤️ og nei ingen permanent gjort det samme før jeg og når jeg ser på bildene er det slett ikke pent med sauesveis for det er det det blir ..

  • Kjersti

   Annikken: Takk! Jeg synes det er drit kjedelig å ha en sveis som innebærer at jeg MÅ gjøre noe med det for at det skal være fint. Liker best å la det lufttørke og ferdig med det. Så derfor trives jeg best med det lange håret.
   Har gått til min frisør i rundt 30 år, så hun vet hva jeg gidder og ikke gidder, og klipper deretter 🥰
   Jeg trivdes veldig godt med permanent da jeg tok det for nesten 4 år siden, er derfor jeg vurderer det på nytt. Er litt annerledes permanent nå enn da jeg konstant hadde permanent på ’80- og ’90-tallet 😊

 • boerboelheidi

  Det ble fint 😊 Jeg prøver å gå to ganger i året, men det skar seg i fjor. Klippet desto mer før bryllupet nå i vinter. Spennende å prøve, og det vokser jo ut igjen 😂
  Om jeg ikke husker feil så var du fin med permanenten, og er jo greit med litt forandring 😊

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Ja, det vokser ut igjen 😊 Jeg synes også jeg var fin med permanent, så vi får se hva det blir til fremover 😉